Ιωάννης Παππάς: «Το φαρμακείο Καστελλορίζου έγινε πράξη»

Ιωάννης Παππάς: «Το φαρμακείο Καστελλορίζου έγινε πράξη».

- Την σπουδαιότητα του έργου της δημιουργίας φαρμακείου στο ακριτικό Καστελλόριζο, τόνισε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς.

Πιο συγκεκριμένα, στην ομιλία που παρέθεσε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Φαρμακείου στο Καστελλόριζο, ο κύριος Παππάς αναφέρθηκε στη σημαντικότητα ενός τέτοιου έργου, ως προς την διευκόλυνση της  τοπικής κοινωνίας, αφού για να προμηθευτούν βασικά φαρμακευτικά σκευάσματα και είδη πρώτης ανάγκης, οι κάτοικοι του Καστελλόριζου έπρεπε να μεταφερθούν σε άλλες περιοχές.

Αναφέρθηκε επίσης και στην προσωπική του συμβολή, σε ότι αφορά την δημιουργία βασικών δομών στο νησί, υπενθυμίζοντας τις ενέργειες που είχε πραγματοποιήσει ,πέραν του φαρμακείου, για τη δημιουργία πρατηρίου καυσίμων, την ενίσχυση του πολυδύναμου ιατρείου καθώς και για την ανακαίνιση του Αστυνομικού Τμήματος. 

Ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ, κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αφού το φαρμακείο αποτελεί δίκη του δωρεά στη μνήμη του πατέρα του Παύλου Γιαννακόπουλου,  καθώς και τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κύριο Γιώργο Χατζημάρκο, την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κυρία Χαρούλα Γιασιράνη, τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κύριο Απόστολο Βαλτά, τον Δήμαρχο κύριο Γιώργο Σαμψάκο και σύσσωμη την δημοτική αρχή, για την μεταξύ τους επικοινωνία και συνεργασία, ως προς την δημιουργία αυτού του σπουδαίου έργου.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου κύριο Νικόλαο Φουτούλη καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, για τον καθοριστικό τους ρόλο στη δημιουργία του Φαρμακείου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...