Θρήνος και οργή στο Περιστέρι για το θάνατο του 19χρονου: Πριν την κηδεία έσπασαν λεωφορείο και έγραψαν επάνω του «δολοφόνοι»

Ως την τελευταία του κατοικία συνοδεύουν αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι τον αδικοχαμένοι 19χρονο θανάτη που βρήκε το θάνατο πηδώντας την Τρίτη από το τρόλεϊ και αφού είχε εντοπιστεί από ελεγκτή να μην έχει εισιτήριο. Λίγο πριν την κηδεία του νεαρού που ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα επικράτησε ένταση στο Περιστέρι όταν κατά τη διάρκεια πορείας οι συμμετέχοντες επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια κατά λεωφορείου γεμάτου με επιβάτες.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του 19χρονου υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα η σορό του αδικοχαμένου νεαρού στο νεκροταφείου Περιστερίου όπου γίνεται η κηδεία.

Για λόγους ασφαλείας οι σταθμοί του Μετρό σε Περιστέρι και Ανθούπολη είναι κλειστοί ενώ η αστυνομία απαγόρευσε και την κυκλοφορία των τρόλεϊ στην περιοχή.

Λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα είχε ξεκινήσει πορεία περίπου 300 ατόμων, από την λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη, όπου σκοτώθηκε ο νεαρός Θανάσης, με προορισμό το νεκροταφείο όπου θα γίνει η ταφή.

Κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα, ένα τέταρτο πριν την κηδεία επκράτησε ένταση όταν επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια κατά ενώς λεωφορείου γεμάτο με κόσμο.

Οι επιβάτες και ο οδηγός βγήκαν έντρομοι από το λεωφορείο, το οποίο στη συνέχεια άγνωστοι το έσπασαν και έγραψαν πάνω του συνθήματα όπως «δολοφόνοι».

Πηγή: Θρήνος και οργή στο Περιστέρι για το θάνατο του 19χρονου: Πριν την κηδεία έσπασαν λεωφορείο και έγραψαν επάνω του «δολοφόνοι» [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/118478#ixzz2c9BcIKLY

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...