Θλίψη στη Ρόδο - "Έφυγε" ο Βαγγέλης Πάχος

Πριν απο λίγη ώρα "εφυγε" για το μεγάλο ταξίδι ο Βαγγέλης Πάχος μετά από μια σκληρή μάχη που είχε δώσει στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρόδου τις τελευταίες εβδομάδες. Γνωστός Ροδίτης, αγαπημένος που επι χρόνια είχε ταυτιστεί με το Ακταίο, υπεύθυνος του καταστήματος επι δημαρχίας Γιώργου Γιαννόπουλου. 

Άνθρωπος δυναμικός, με χαμόγελο και χιούμορ που θα λείψει σε όλους μας. Βαγγέλη καλό ταξίδι και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.

Ο γνωστός Ρόδιος δημοσιογράφος Γιώργος Ζαχαριάδης τον αποχαιρετά με την παρακάτω ανάρτηση στο facebook: Πριν λίγη ώρα χάσαμε -σε ηλικία 66 χρόνων-τον Βαγγέλη !... Για αρκετές εβδομάδες έδωσε σκληρή μάχη στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της Ρόδου για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον τραυματισμό του. Ο Βαγγέλης Πάχος ήταν από τους πιο αγαπημένους συμπολίτες μας. Μαχητικός, εργατικός,ανθρώπινος με απίστευτο χιούμορ ,πάλαιψε σκληρά σε όλη του τη ζωή ενάντια σε προβλήματα που αντιμετώπιζε κατά καιρούς. Είχε συνδέσει το όνομα του με τη λειτουργία του "Ακταίον" όταν ανήκε στην ΑΔΕΚΤ του Δήμου Ρόδου και κράτησε σε ζηλευτά επίπεδα τη λειτουργία του σαν παραδοσιακή ροδίτικη καφετέρια και σαν πολιτιστικό κέντρο. Θα μας λείψεις Βαγγέλη. Για τις πλάκες, τα πολιτικά μας, τα ποδοσφαιρικά μας και τις αναρτήσεις σου στο διαδίκτυο !.. Θερμά συλλυπητήρια στη Λιάνα,τον Κυριάκο,τον Κώστα, τη Μαρία , στ΄αδέλφια σου και σε όλους τους συγγενείς. Καλό ταξίδι ξαδελφάκι !

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Το 1983 μαζί με μια ομάδα συναδέλφων, μας ανατέθηκε να...
Νέος προορισμός της Dodekanisos Seaways η Αστυπάλαια! - Η Dodekanisos Seaways ανακοινώνει την...
Θέμα: “Κοινωνικό μήνυμα του Ι.Σ.Ρ. για τον εμβολιασμό κατά Covid-19”     ...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...