Θετική η ανταπόκριση στην επιστολή διαμαρτυρίας της Επάρχου Καρπάθου-Κάσου για τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΣΟΥ-ΘΕΜΑ: «  Θετική η ανταπόκριση στην επιστολή διαμαρτυρίας μας για τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για Ρόδο   »            - Με το υπ. αριθμ. 693 / 27-05-2020   έγγραφο μας προς τον  Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών  κ. Κ  Καραμανλή εκφράσαμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων  της εταιρείας Sky Express  για την  γραμμή Ρόδο-Κάρπαθο-Κάσο και επιστροφή ( Παροχή Δημόσιας Υπηρεσίας (άγονη γραμμή)). Τη διαμαρτυρία μας αυτή την κοινοποιήσαμε σε όλους τους βουλευτές του νομού μας. Με  ιδιαίτερη ικανοποίηση και αφού υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Παπά ενημερωθήκαμε ότι τα για τα εισιτήρια  του εν λόγω δρομολογίου  υπήρξε δραστική μείωση και κυμαίνονται τώρα στα επίπεδα της χειμερινούς περιόδου.  

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η εταιρεία ανταποκρίθηκε θετικά  και ενεργοποίησε τα κοινωνικά αντανακλαστικά της λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ακριτικές περιοχές.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...