" Θετικές οι εντυπώσεις από την τουριστική έκθεση στο Ισραήλ."

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: " Θετικές οι εντυπώσεις από την τουριστική έκθεση στο Ισραήλ."

Με στόχο την καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας, συμμετείχε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου Καρπάθου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «ΙΜΤΜ 2020» που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2020.

Τα μέλη της Επιτροπής, κ. Γιάννης Σισαμής και κα Αναστασία Σκούλλου που ταξίδεψαν στο Τελ Αβίβ, επέστρεψαν με θετικές εντυπώσεις δεδομένου ότι η αγορά του Ισραήλ χαρακτηρίζεται ως υπερ-ώριμη σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, αφού οι Ισραηλινοί αγαπούν τη χώρα μας και ταξιδεύουν σε αυτή συχνά, χάρη στην εγγύτητα και τις προσιτές τιμές στα τουριστικά πακέτα.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκαν επίσης απευθείας επαγγελματικές συναντήσεις Business2Business (Β2Β) workshop που διοργανώνονται από τον ΕΟΤ και την Ομοσπονδία Ισραηλινών Πρακτόρων (ITTAA). Αντικείμενο των επαφών ήταν η δημιουργία νέων τουριστικών πακέτων που θα προωθήσουν τα ισραηλινά τουριστικά πρακτορεία στην εγχώρια αγορά τους.

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη , τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη αλλά και με δημοσιογράφους και bloggers που ασχολούνται με τα θέματα του τουρισμού.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...