Θα συναινέσει ο Μαχαιρίδης στην αποδυνάμωση του Τμήματος Συγκοινωνιών στην Κω;

Για αποδυνάμωση  δυσλειτουργία και περαιτέρω υποβάθμιση της υπηρεσίας, κάνουν λόγο οι εκπαιδευτές οδηγοί με δηλώσεις τους  στην ΕΡΑ καθώς η περιφερειακή σύμβουλος Μ.Κυπραίου εισηγήθηκε την απόσπαση στο γραφείο  υπαλλήλου από το τμήμα  συγκοινωνιών Κω  σ’ αυτό της γραμματειακής υποστήριξης της Περιφερειακής ενότητας λόγω πολύμηνης άδειας της  μιας υπαλλήλου που απασχολείται στο γραφείο.

‘’Η υπηρεσία, υπογραμμίζουν οι εκπαιδευτές,δεν έχει περιθώριο για περαιτέρω αποδυνάμωση  ,ήδη βρίσκεται σε πολύμηνη άδεια και άλλο βασικό στέλεχος και μάλιστα εξεταστής,  του τμήματος  διπλωμάτων και το ενδεχόμενο απόσπασης της συγκεκριμένης υπαλλήλου που γνωρίζει άριστα το αντικείμενο .

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας η Δ/νση Συγκοινωνιών στη Ρόδο διαφωνεί με τη μετακίνηση της εργαζόμενης, όπως και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Φώτης Χατζηδιάκος  .

Αξίζει να σημειωθεί ότι  από τα 7.000 Πρωτόκολλα της Περιφερειακής Ενότητας τα 6.000 διεκπεραιώθηκαν από το γραφείο Συγκοινωνιών , 1000 επιπλέον πρωτόκολλα το 2013 .Γεγονός που αποδεικνύει την αναγκαιότητα στελέχωσης του Νευραλγικού τμήματος, όχι μόνο για την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και για τη διασφάλιση των εσόδων του.

Στο γραφείο της γραμματειακής υποστήριξης έχει αναλάβει μια συμβασιούχος και θα παραμείνει μέχρι 2 Ιουνίου οπότε και λήγουν οι συμβάσεις.

Σε επικοινωνία που είχαν τις προηγούμενες ημέρες οι εκπαιδευτές με τη Περιφερειακή σύμβουλο Μ.Κυπραίου, η τελευταία δε μεταπείθονταν για την αναγκαιότητα  μη απόσπασης της υπαλλήλου. από το τμήμα Συγκοινωνιών.

Συνάντηση για το θέμα έχει σήμερα ο Περιφερειάρχης Γ.Μαχαιρίδης, που βρίσκεται από χθες στη Κω, με υπαλλήλους της υπηρεσίας  και πιθανώτατα με το Σύλλογο των Εκπαιδευτών Οδηγών.

ΠΗΓΗ: ΕΡΑ Ρόδου

Πίτσα Βερβέρογλου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...