Θα επανεξεταστεί η λειτουργία του ΕΛΤΑ στο Παραδείσι

Κλιμάκιο αποτελούμενο από το δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά, το βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Γάκη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου κ. Μιχαήλ Χατζηκαντή και τους δημοτικούς συμβούλους κ. Ιωάννη Αφεντούλη και κ. Ευαγγελία Παναή, μετέβει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 στην Αθήνα, προκειμένου να διεκδικήσει από τη κεντρική διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ., το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Παραδεισίου να μην κλείσει το Ταχυδρομικό Γραφείο που υπάρχει και λειτουργεί στο Παραδείσι από το έτος 1948.

Έγιναν συναντήσεις:

α)Με τον Υπουργό κ. Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη με ραντεβού που έκλεισε ο βουλευτής κ. Γάκης Δημήτρης,

β)Με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛ.ΤΑ. κ. Κωστή Μελαχροινό, με ραντεβού που έκλεισε ο δήμαρχος κ. Στάθης Κουσουρνάς,

γ)Με τον Γενικό Διευθυντή της Εμπορικής Διεύθυνσης των ΕΛ.ΤΑ. κ. Γιάννη Λεπενιώτη και

δ)Με το Διευθυντή του Δικτύου Λιανικής των ΕΛ.ΤΑ. κ. Νίκο Φραγκούλη.

Οι συναντήσεις αυτές έγιναν με πρωτοβουλία του δημάρχου Ρόδου και τη σύμφωνη γνώμη όλου του δημοτικού Συμβουλίου, μετά το αίτημα των Παραδεισιωτών στις 6 Δεκεμβρίου 2013 για συμπαράσταση τόσο από το Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όσο και από όλους τους βουλευτές της Δωδεκανήσου.

Στη συνάντηση με τα στελέχη των ΕΛ.ΤΑ. συζητήθηκαν διεξοδικά όλοι οι λόγοι για τους οποίους ζητάμε να μην παύσει η λειτουργία του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου καθώς και τρόποι αναβάθμισής του.

Αποτέλεσμα ήταν να υποσχεθούν επανέλεγχο των δεδομένων τους και προσωπική επίσκεψη της διοίκησης των ΕΛ.ΤΑ. προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται και προσδοκούμε στην ενεργή συμπαράσταση και των υπόλοιπων εκπροσώπων του Νομού μας με ανάληψη πρωτοβουλιών.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...