Θανάσης Σταμούλης: Αδιαφορούν παντελώς οι αρμόδιοι με την Καλλιθέα...

Το ωραιότερο μέρος του νησιού βιάζεται εδώ και αρκετά χρόνια από όλους τους δημοτικούς άρχοντες, παρατρεχάμενους αντιδημάρχους  και δημοτικούς συμβούλους της περιοχής μας. Τα ιαματικά νερά της Καλλιθέας έχουν μετατραπεί σε ένα δύσοσμο αξιοθέατο αφού ο βιολογικός καθαρισμός όλου του νησιού βρίσκεται διπλά σε αυτό. Το βράδυ κυρίως το πέρασμά από την περιοχή είναι ανυπόφορο, οι περαστικοί αδυνατούν να αναπνεύσουν από την δυσοσμία που επικρατεί. Τα ξενοδοχεία που περιτριγυρίζουν την περιοχή της Καλλιθέας στην κυριολεξία υποφέρουν ενώ οι ξενοδόχοι των εν λόγω ξενοδοχείων έρχονται σε δύσκολη θέση και αδυνατούν να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις τουριστών οι οποίοι έχουν ξοδέψει μάλιστα αρκετά χρήματα με σκοπό να απολαύσουν τη Ρόδο και τα αξιοθέατα της.
 Τελειώνοντας θέλω να αναφερθώ για άλλη μια φορά και στην αδιανόητη κατάσταση που επικρατεί στην Καλλιθέα με τα μπάζα και την έχει καταντήσει χωματερή. Παρ' ότι δημοσιεύθηκε το προσωπικό μου ρεπορτάζ από την περιοχή δυστυχώς  δεν είδα καμιά ανταπόκριση. ( Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα). Αναρωτιέμαι ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος της Καλλιθέας Κ. Ψυλλάκης ,ο οποίος τυχαίνει να είναι και θαμώνας της περιοχής, δεν βλέπει τίποτα? Μήπως πρέπει εμείς οι πολίτες να πάρουμε τελικά δυναμικές και δραστικές αποφάσεις για το θέμα?? Γιατί δεν βλέπω οι αρμόδιοι να κινούνται...
Κύριέ Χταζτηδιάκο , κύριε Δήμαρχε του νησιού μας, δράστε σύντομα σχετικά με το θέμα και πάρτε τις πρέπον αποφάσεις. Μην αφήσετε τον κάθε παρατρεχάμενο να κάνει κακό παιχνίδι για δυστυχώς αυτός που θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα θα είστε εσείς. Μην καταλήξετε  στα ίδια λάθη με αυτά των προκατόχων σας γιατί θα βρεθείτε και εσείς στα αζήτητα. Ας είστε προσεκτικός στις συνεργασίας σας για να μην ειπωθεί τελικά για εσάς η φράση << Άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς>>. Κάντε το καλύτερο δυνατό ώστε να διατηρήσετε τα αξιοθέατα που αποτελούν κόσμημα για το νησί μας γιατί αυτά είναι που αγαπούν σε αυτό οι τουρίστες.


                                                                                            Σταμούλης Αθανάσιος   

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...