Θανάσης Μπαράκας, ΜΕΡΑ 25: «Δεν μας αρέσουν όσοι δεν μας κολακεύουν!»

 «Δεν μας αρέσουν όσοι δεν μας κολακεύουν!»

- Σε μια περίοδο όπου η κοινή γνώμη γυρνάει την πλάτη στα ΜΜΕ, ειδικά μετά την περιβόητη λίστα Πέτσα, υπάρχουν εντούτοις τοπικά κυρίως μέσα που εξακολουθούν να προσπαθούν να αναδείξουν πολιτικά ζητήματα που αφορούν στον τόπο μας, αλλά βλέπουμε όσους ενοχλούνται από αυτό είτε να κινούνται ποινικά απέναντί τους είτε σε άλλες περιπτώσεις να τα στοχοποιούν μέσω χορηγούμενων ανακοινώσεων!

Οι πολίτες όμως δεν πείθονται από τέτοιου είδους τακτικές και περιμένουν να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αναδεικνύονται. Ίσως βέβαια το γεγονός ότι πολλά θέματα που αναδεικνύει ο τοπικός τύπος προωθούνται από το ΜέΡΑ25 στην Βουλή μέσω σχετικών ερωτήσεων να ενοχλεί κάποιους, διότι πράγματι οι αρμόδιοι υπουργοί καλούνται να απαντήσουν επί των συγκεκριμένων ζητημάτων που έχουν αναδειχθεί από τα εν λόγω ΜΜΕ και η διαδικασία αυτή έχει οδηγήσει τις περισσότερες φορές στη διαλεύκανσή τους.

Ειδικότερα, αναφορικά με την περιβόητη συναυλία του Αντώνη Ρέμου θα περιμέναμε από την περιφερειακή αρχή, η οποία προσπαθεί μεν να προωθήσει το τουριστικό μας προϊόν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω του covid-19, να μας δώσει μια σαφή απάντηση εάν ορθά ακυρώθηκε η συναυλία του διάσημου καλλιτέχνη ή όχι, ενώ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της συναυλίας θα περιμέναμε και μια αντίστοιχη ανακοίνωση από το τμήμα πολιτικής προστασίας που να αποτρέπει τη διεξαγωγή της ακριβώς εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων, όταν μάλιστα όπως οι ίδιοι αναφέρουν το Νότιο Αιγαίο ευτυχώς κρατάει ακόμη γερά.

Φαίνεται όμως ότι η κριτική ενοχλεί κάποιους και το μόνο που θέλουν είναι κόλακες και χειροκροτητές. Δεν είναι δυνατόν όταν ένας πολίτης του Νοτίου Αιγαίου τολμήσει να υποβάλλει ένα μη θετικό αλλά όχι υβριστικό σχόλιο στην επίσημη σελίδα του γραφείου τύπου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αυτό όχι μόνο να διαγράφεται αλλά και να τον αποκλείουν από το δικαίωμα να μπορεί να υποβάλλει άλλο σχόλιο στο μέλλον μπλοκάροντάς τον!

 

 

ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΣΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...