Η 78χρονη Ελληνοαμερικανίδα τάφηκε στο Ηράκλειο για λόγους ασφαλείας

Στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε σήμερα η ταφή της 78χρονης Ελληνοαμερικανίδας, με καταγωγή τη Ρόδο, η οποία άφησε προχθές την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο απο τον κορωνοιό. Η άτυχη γυναίκα είχε μεταφερθεί στις αρχές της εβδομάδας στο Ηράκλειο μετά την επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της. Παραθέτουμε το ρεπορτάζ απο το cretalive: Η ταφή έγινε, παρουσία ιερέα,  στο νέο κοιμητήριο και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη η ταφή της 78χρονης γυναίκας που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, μετά από νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου του Ηρακλείου. 

Η ταφή έγινε, παρουσία ιερέα,  στο νέο κοιμητήριο και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, στο ειδικό "τετράγωνο" που έχει οριστεί.

Η κ. Καναβάκη αναφέρει ότι είναι η δεύτερη ταφή από κορωνοϊο στο Δήμο Ηρακλείου, καθώς πρώτη ήταν η ταφή του 42χρονου γερμανού καθηγητή Andreas Hillbol, του πρώτου νεκρού από κορωνοϊό στην Κρήτη. 

"Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας και οφείλω να αναγνωρίσω και να αναφέρω την ετοιμότητα και την προετοιμασία του τμήματος δημοτικών κοιμητηρίων και στο δεύτερο αυτό περιστατικό αλλά και να ευχαριστήσω τη διεύθυνση καθαριότητας για την άμεση διάθεση μηχανήματος που χρησιμοποιήθηκε για την ολοκλήρωση της ταφής" αναφέρει μεταξύ άλλων η αντιδήμαρχος Ηρακλείου. 

cretalive

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...