Η 75η Επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκάνησου με τη μητέρα Ελλάδα....η χώρα μας που πενθεί και τα μηνύματα της ιστορίας !

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" 
- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

- Ρόδος 6.3.23.
            
- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


-Η 75η Επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκάνησου με τη μητέρα Ελλάδα....η  χώρα μας που πενθεί και τα μηνύματα της ιστορίας !

Ο εορτασμός της 75ης Επετείου της  Ενσωμάτωσης της Δωδεκανησου με την μητέρα Ελλάδα στις 7 Μαρτιου 1948 αποτελεί "χρυσή" σελίδα στην ιστορία μας και είναι το τελευταίο κομμάτι  στεριάς και θάλασσας που ενώθηκε και διαμόρφωσε τη σύγχρονο Ελληνικο κρατος. 
Τιμάμε τους προγόνους μας που διατήρησαν την εθνική τους ταυτότητα,αγωνίστηκαν κατά των κατακτητών και πάλεψαν για τη λευτεριά και την ένωση με τους υπόλοιπους Έλληνες. 
Είναι οι στιγμές  που μας γεμίζουν  υπερηφάνεια ,οι  εθνικοί αγώνες εμπνέουν και η ιστορία της χώρας γράφεται με υπερηφάνεια και λαμπρότητα.

 Δυστυχώς μετά  το πρόσφατο  τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών  αυτή η χαρά  καλύπτεται από την άδικη  απώλεια  δεκάδων - κυρίως- νέων  συμπατριωτών μας.Η θλίψη είναι ανείπωτη και η σκέψη μας στους οικείους τους  που τραβούν το δικό τους Γολγοθά!

Το ανθρώπινο λάθος σε συνδυασμό με τις  διαχρονικές πολιτικές ευθύνες  οδηγούν σε εθνικό πένθος και την ιστορία μας να γράφεται με μελανά γράμματα και να μας καλεί να υπάρξει άπλετο φως, δικαιοσύνη και-επιτέλους- να μην επαναληφθούν εγκληματικά λάθη και παραλείψεις .

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού " ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "
-Περιφερειακος Σύμβουλος  Π.Ε. Ρόδου 
- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...