Η "ωραιοπάθεια " της Περιφερειακής Αρχής βλάπτει σοβαρά το Νότιο Αιγαίο - Λογιστικός ο Προϋπολογισμός της Π.Ν.Α. - Απουσία  μεγάλων αναπτυξιακών έργων στο Τεχνικό Πρόγραμμα της  για το 2021

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Ρόδος 28/12/20

Λογιστικός ο Προϋπολογισμός της Π.Ν.Α. - Απουσία  μεγάλων αναπτυξιακών έργων στο Τεχνικό Πρόγραμμα της  για το 2021.Η "ωραιοπαθεια"  της Περιφερειακής Αρχής βλάπτει σοβαρά το Νότιο Αιγαίο !

Λογιστικό  και τυπικό είναι το Σχέδιο Προϋπολογισμού της  Π.Ν.Α. που παρουσίασε η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου και εγκρίθηκε" κατα πλειοψηφία " στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (Π.Σ.) Νοτίου Αιγαίου (22.12.20).
Την ίδια τύχη είχε και το Τεχνικό Πρόγραμμα που παρουσίασε για το 2021 .
Δυστυχώς για τα νησιά μας δεν περιέχει  μεγάλα αναπτυξιακά έργα  που θα ικανοποιήσουν  τις ανάγκες της αειφόρου ανάπτυξης τους  και τις δίκαιες προσδοκίες των πολιτών .

Έργα  και βελτιωτικές δράσεις στις ήδη υπάρχουσες οδοποιίες και αθλητικες  εγκαταστάσεις  είναι το "αυτονόητο" και.... "εθιμικα" συντηρούνται....
Είναι μεγάλες οι ανάγκες για νέα έργα με όραμα, σχέδιο  και προοπτική  και  -δυστυχως-απουσιάζουν απο τον κ.Χατζημαρκο και τους συνεργάτες τους που λειτουργούν "διαχειριστικά" και .......με όρους "πρωταθλητισμού "μόνο στα επικοινωνιακά τεχνάσματα!!!


Είναι θλιβερό να καυχάται ο κ.Χατζημαρκος  για το "φράγμα Γαδουρα" , που άλλοι δούλεψαν αθόρυβα ως το 2014  για να φτασει στο σημείο ... να το εγκαινίασει  όταν έγινε Περιφερειάρχης  ή "τη γέφυρα Μακκαρη " που γνώριζε εγγράφως πολύ νωρίτερα  την επικίνδυνοτητας της και ...όταν κατέρρευσε .... ανατέθηκε  με.... 2% μόνο(!)  έκπτωση σε εργολαβία με "επείγουσες διαδικασίες"!

Δυστυχώς μεγάλα έργα -όπως η" νέα γέφυρα Κρεμαστής"  στη Ρόδο-  θα είναι στη .....λίστα αναμονής , τα υδατοδρομια  θα αναμένουν τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες    αλλα ....  ο κ.Χατζημαρκος, τα στελεχη του και οι πολλοί και καλοπληρωμένοι  σύμβουλοι του θα πηγαινουν "το Νοτιο Αιγαιο μπροστά (;) " με φλυαρες συνεντεύξεις ,πολλές φωτογραφήσεις , αλαζονικά  Δελτία Τύπου, και ....υβρεις,αποκλεισμούς,  ειρωνείες  για  όσους έχουν αλλη άποψη,κρίση ,πρόταση και δεν ταυτίζονται με τον αυταρχισμό και την πολιτική τους "ωραιοπαθεια"  !

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
για τον Περιφερειακή παράταξη "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"-Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου /Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...
Κανονικά τελέστηκε η λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού στη Ρόδο από τον...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να...
Ένα βιβλίο για τη ζωή του Συμιακού Κωνσταντίνου Σιμωνίδη, γραμμένο από το Νικολό Φαρμακίδη. - Ο...