Η Χάλκη στην απονομή βραβείων των 2ων Greek Travel Awards στο Λονδίνο στις 9 Νοεμβρίου 2023

Η Χάλκη στην απονομή βραβείων των 2ων Greek Travel Awards στο Λονδίνο στις 9 Νοεμβρίου 2023.

Ο Δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος, έδωσε το παρών στην εκδήλωση των Greek Travel Awards, η οποία έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, υπό την αιγίδα του Γραφείου ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, με προσκεκλημένους πάνω από 100 άτομα εκ των οποίων τουριστικοί πράκτορες, εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών και τουριστικών οργανισμών, εκδότες τουριστικών περιοδικών και δημοσιογράφοι γνωστών τηλεοπτικών δικτύων.

Τα μεγαλύτερα βραβεία του κλάδου συνέχισαν σταθερά να τιμούν τους πρωτοπόρους και καινοτόμους, έτσι η Χάλκη διακρίθηκε ως ο βιωσιμότερος ταξιδιωτικός προορισμός για το 2023. Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Χάλκης και ευχαρίστησε την διευθύντρια του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου Ελένη Σκαρβέλη για την βράβευση αλλά και την εξαιρετική διοργάνωση. 

H ψηφοφορία κοινού για τα βραβεία Greek Travel Awards 2023 έγινε σε συνεργασία με τις πλατφόρμες του IceLolly και του Travelsupermarket.com, δύο εκ των πλέον εδραιωμένων και δημοφιλών μηχανών σύγκρισης τιμών και κρατήσεων πακέτων διακοπών και λοιπών ταξιδιωτικών υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το νησί της Χάλκης τα τελευταία 3 χρόνια έχει αποδώσει σπουδαίο και αναγνωρίσιμο έργο στον τομέα της βιωσιμότητας και του εκσυγχρονισμού, της αναβάθμισης της καθημερινότητας, της συντήρησης της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου και εν τέλειτης αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος και θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να εφαρμόζει πρωτοποριακές πολιτικές.

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...