Η Τράπεζα Δωδεκανήσου στηρίζει τα μέλη της νοικοκυριά & επιχειρήσεις, που επλήγησαν από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές στην Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Τράπεζα Δωδεκανήσου στηρίζει τα μέλη της
 νοικοκυριά & επιχειρήσεις, που επλήγησαν από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές στην Ρόδο.   

 Ουσιαστικά παρούσα στις δύσκολες στιγμές, για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Η Τράπεζα Δωδεκανήσου, ανταποδίδοντας την υποστήριξη των μελών της,  με ανθρωπιά και αλληλεγγύη, στέκεται για άλλη μια φορά δίπλα στους συνεταίρους της, τις δύσκολες αυτές στιγμές.
Ανταποκρινόμενη άμεσα στις συνθήκες που δημιούργησε η φυσική καταστροφή που έπληξε το νησί μας, παρέχει ένα πρόγραμμα διευκολύνσεων και ειδικών προϊόντων με προνομιακούς όρους, στους πληγέντες συνεταίρους της, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.  
Στόχος του προγράμματος αυτού είναι να δοθεί η δυνατότητα στους συνέταιρους της  νοικοκυριά και επιχειρήσεις που επλήγησαν, να καλύψουν τις έκτακτες ανάγκες που πρόεκυψαν αλλά και να διευκολυνθούν στην εξυπηρέτηση των ήδη  υπαρχόντων   υποχρεώσεων τους.
Το πρόγραμμα διευκολύνσεων παρέχεται στους πληγέντες συνεταίρους με άμεσες διαδικασίες, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση και την πραγματική ζημία που υπέστησαν, με την προσκόμιση της δήλωσης ζημιών που κατέθεσαν στις αρμόδιες υπηρεσίες ή στο ΕΒΕΔ, στην περίπτωση των επιχειρήσεων.
Όσοι από τους συνεταίρους της Τράπεζας Δωδεκανήσου υπέστησαν καταστροφές στα σπίτια ή τις επιχειρήσεις τους, μπορούν  να προσέλθουν στο κατάστημα της Τράπεζας με το οποίο συνεργάζονται και να συζητήσουν τις δυνατότητες  που υπάρχουν για την κάλυψη των δικών τους έκτακτων αναγκών.
Παράλληλα η Τράπεζα προχωρά σε συζητήσεις με την Περιφέρεια, ερευνώντας τις δυνατότητες που υπάρχουν για περαιτέρω βοήθεια και συνδρομή στο έργο της αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν. Σε κάθε περίπτωση η Τράπεζα Δωδεκανήσου, ως τοπική Τράπεζα, πιστή στον κοινωνικό της ρόλο,  δηλώνει ουσιαστικά παρούσα τις δύσκολες αυτές στιγμές για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.
Από το Δ.Σ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...