Η Σύρος κοντά στη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Σύρος κοντάστη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

       Το κοινωνικό τους πρόσωπο και το αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν ανάγκη βοηθείας, έδειξαν οι κάτοικοι της Σύρου.

       Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σύρου- Ερμούπολης κ. Νικόλαου Λειβαδάρα και με τη βοήθεια της Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Σύρου – Ερμούπολης κ. ΑγγελικήςΠρίντεζη, οι κάτοικοι της Σύρου συγκέντρωσαν 50 κούτες ανθρωπιστικής βοήθειας, μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας, και τις απέστειλαν στη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου για την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων από  την πολυήμερη καταστροφική πυρκαγιά.

Σύλλογοι, ομάδες και μεμονωμένοι πολίτες προσέφεραν όλα τα απαραίτητα είδη. Η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών της Σύρου αποδεικνύει τηνευαισθησία τους στα κοινωνικά προβλήματα.

Για την πρωτοβουλία και την πολύτιμη  προσφορά τους, ο Πρόεδρος του  Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου – Αντιδήμαρχος Δ.Ρ. κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους παραπάνω.

 

         

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...