Η Σύρος κοντά στη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Σύρος κοντάστη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

       Το κοινωνικό τους πρόσωπο και το αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν ανάγκη βοηθείας, έδειξαν οι κάτοικοι της Σύρου.

       Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σύρου- Ερμούπολης κ. Νικόλαου Λειβαδάρα και με τη βοήθεια της Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Σύρου – Ερμούπολης κ. ΑγγελικήςΠρίντεζη, οι κάτοικοι της Σύρου συγκέντρωσαν 50 κούτες ανθρωπιστικής βοήθειας, μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας, και τις απέστειλαν στη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου για την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων από  την πολυήμερη καταστροφική πυρκαγιά.

Σύλλογοι, ομάδες και μεμονωμένοι πολίτες προσέφεραν όλα τα απαραίτητα είδη. Η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών της Σύρου αποδεικνύει τηνευαισθησία τους στα κοινωνικά προβλήματα.

Για την πρωτοβουλία και την πολύτιμη  προσφορά τους, ο Πρόεδρος του  Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου – Αντιδήμαρχος Δ.Ρ. κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους παραπάνω.

 

         

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...