Η Σύμη ενέπνευσε ακόμη και τη Λαμποργκίνι - Γράφει ο Γιώργος Παπακαλοδούκας

Η Σύμη ενέπνευσε ακόμη και τη Λαμποργκίνι

Γράφει ο Γιώργος Παπακαλοδούκας

- Η Σύμη μονοπώλησε το ενδιαφέρον με μια Λαμποργκίνι που φέρει το γαλάζιο, όπως αποτυπώνεται στο νησί. Το βάψιμο του συγκεκριμένου μοντέλου κοστίζει μόλις 12.000 ευρώ και πλέον η Σύμη λανσάρει στους δρόμους των πόλεων παγκοσμίως με πολυτέλεια και λάμψη, γοητεύοντας άπαντες στο πέρασμά της.

 

Το εντυπωσιακό μοντέλο της Λαμποργκίνι, Huracan, προμοτάρεται με το γαλάζιο του νησιού και πάει με τη διάθεσή μας, δίνει "essence" καλοκαιριού και αντανακλά με την λάμψη και την πολυτέλειά της τη γοητεία της Σύμης, με τα χρώματα της θάλασσας και του ουρανού να καθρεφτίζονται σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Ο Δήμαρχος Σύμης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό

 

στο ινσταγκραμ την είδηση, αποσβολώνοντας όλους μας.

 

Αν λοιπόν η Σύμη εμπνέει τους πιο καταξιωμένους σχεδιαστές πολυτελών και πανάκριβων μοντέλων αυτοκινήτων, τότε η έμπνευση και η δημιουργία είναι θέμα γούστου και αισθητικής. Είναι θέμα προσήλωσης στο όμορφο, αυθεντικό και πηγαίο. Όλα αυτά που η Σύμη αντικατοπτρίζει χωρίς υπερβολές, με τη μαγεία μιας αρχοντιάς και υπεροχής που η Λαμποργκίνι "εκμεταλλεύτηκε", για να δώσει το πιο όμορφο χρώμα σε ένα αυτοκίνητο που τραβά τα βλέμματα, στέκεσαι να το θαυμάζεις και θες να πετάξεις στα σύννεφα.

 

Blu Symi λοιπόν και ευχόμαστε στους ιδιοκτήτες του καλοτάξιδο με προορισμό το νησί μας!!!

 

ΦΩΤΟ: protagon.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

O πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος πετάει ξανά το γάντι στον πρόεδρο του ΟΠΡΟΤΟΥΡ και τον...
Top Chef στον διαγωνισμό του τηλεοπτικού Skai αναδείχτηκε χθες το βράδυ η Ροδίτισσα Ειρήνη...
Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. Ο...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...