Η Ρόδος βραβεύει για άλλη μία φορά τους καλύτερους πρεσβευτές της, τους γνωστούς repeaters

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Θέμα: Η Ρόδος βραβεύει για άλλη μία φορά τους καλύτερους πρεσβευτές της, τους γνωστούς repeaters

 

Τους καλύτερους πρεσβευτές και διαφημιστές της Ρόδου αποτελούν ως γνωστόν οι δεκάδες φίλοι και επισκέπτες της που αγαπούν το νησί, όχι μόνον για τον ήλιο και τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό του, αλλά και για τη ροδίτικη παράδοση, τον τρόπο ζωής και κυρίως για τους κατοίκους της Ρόδου και τη φημισμένη ροδίτικη φιλοξενία.

Θεωρούν και το αποδεικνύουν, ότι η Ρόδος είναι δικός τους τόπος, δεύτερη πατρίδα, όπως ποτέ δεν κουράζονται να λένε, την οποία  επισκέπτονται επί σειρά ετών, αρκετές φορές τον χρόνο ή ζουν εδώ μεγάλα χρονικά διαστήματα, πολλοί δε εξ αυτών σε δικά τους σπίτια.

Αυτούς τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, τους γνωστούς repeaters, τίμησε για άλλη μία φορά η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου και ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων Αθανάσιος Βυρίνης σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις πουν πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο του 2022 στο γραφείο του κ. Βυρίνη.

Ο κ. Βυρίνης απονέμοντας τις τιμητικές διακρίσεις στους φίλους της Ρόδου για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί ως τόπο διακοπών τους, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τιμάμε σήμερα όλους εσάς ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίδετε να επιλέγετε τη Ρόδο για να περάσετε τις διακοπές τους ανελλιπώς δεκαετίες τώρα. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας  και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

 

Στην πρώτη (7-6-22) τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων βραβεύθηκαν ο κ. Charles Peter Hodkin από την Μεγάλη Βρετανία που έχει έλθει στη Ρόδο περισσότερες από 60 φορές και διαμένει στο Anseli Hotel, οι συμπατριώτες του κ. Leo και κα Marie Beesting που επισκέπτονται τι νησί πάνω από 43 φορές και μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, το ζεύγος George και Patricia Charlton που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 30 φορές, καθώς και η κα Zarife Diser από την Τουρκία που έχει έλθει στο νησί 10 φορές και διαμένει στο ξενοδοχείο Costa Park Hotel.

 

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης (17-6-22) τελετής τιμητικών διακρίσεων βραβεύθηκαν: ο κ. Gunter George Alfons Ferring  από την Γερμανία που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 79 φορές και διαμένει στο ξενοδοχείο Kresten Palace, το ζεύγος Bary David και Julia Mary Newland από την Μεγάλη Βρετανία που επισκέφθηκε τη Ρόδο 43 φορές μέχρι τώρα και μένει στο Anseli Hotel, το ζεύγος David James και Thelma Jean Mc Murray επίσης από την Βρετανία που έχει επισκεφθεί το νησί 40 φορές και μένει στο ίδιο ξενοδοχείο, όπως επίσης και οι συμπατριώτες τους Peter French Small  και Tracy Jane Dyball που έρχονται στη Ρόδο 25 φορές και μένουν στο Anseli Hotel.

Τέλος, βραβεύθηκε η οικογένεια Aaron και Natalie Carey με τα παιδιά τους Alice και Cameron που έρχονται  στη Ρόδο για διακοπές ανελλιπώς τα τελευταία 12 χρόνια και διαμένουν στο ξενοδοχείο Filerimos Village.

Ο κ. Aaron Carey μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος στον κ Βυρίνη, επισκέφθηκε πρώτη φορά το νησί μαζί με τους παππούδες του σε ηλικία μόλις 7 ετών, παντρεύτηκε δε τη σύζυγο του στον Σταυρό της Φιλερήμου! Μάλιστα τα τελευταία χρόνια φέρνουν για διακοπές και τα παιδιά τους για να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο νησί όπως έζησαν και οι ίδιοι!

 

Οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Βυρίνη για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου, ενώ αναφέρθηκαν στις υπέροχες αναμνήσεις που έχουν από τις διακοπές τους στη Ρόδο μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το νησί και ιδιαίτερα για τους θαυμάσιους, όπως επισημαίνουν οι ίδιοι, ανθρώπους του!

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες προσφέρθηκαν τοπικά προϊόντα από τις επιχειρήσεις Tatakis Wines και Natura Rodos, προσκλήσεις από την εταιρεία Throne of Helios και αναμνηστικά δώρα από τα τέκνα του αείμνηστου Αναστασίου Ι. Χατζημανώλη.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...