Η Πολιτιστική Ομάδα "Αρχιπέλαγος" συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για την 71η επέτειο από την καταβύθιση του Α/Τ Βασίλισσα Ολγα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πολιτιστική Ομάδα "Αρχιπέλαγος" , στα πλαίσια της συνεργασίας της με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (Γ.Ε.Ν), συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για την 71η επέτειο από την καταβύθιση του Α/Τ Βασίλισσα Όλγα, που θα πραγματοποιηθούν στο Λακκί της Λέρου στις 26 Σεπτεμβρίου 2014.

Η συμμετοχή της Π.Ο. “Αρχιπέλαγος”, θα είναι η προβολή ενός ιστορικού ντοκυμαντέρ 35 λεπτών, το οποίο θα συνοδευθεί από την πολιτικο-στρατιωτική ανάλυση της εποχής (παρουσίαση με διαφάνειες) και θα ολοκληρωθεί με την ανάγνωση αποσπάσματος από τα “Παιδικά βιώματα και αναμνήσεις από την μάχη της Λέρου” , του συνταξιούχου εκπαιδευτικού κ. Χρήστου Παπαδόπουλου.

Η εκδήλωση-αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Λακκίου την Παρασκευή 26/9 στις 12.30 μμ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημ. Σχέσεων του ΓΕΝ (Γ.Ε.Ν/Δ.Ε.ΔΗ.Σ.) για την εξαιρετική συνεργασία και τον Δήμο Λέρου για την διάθεση του Δημ. Κινηματοθεάτρου.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...