Η Περιφέρεια με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν εκδηλώσεις στο νησί της Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Τρίτη, 1 Απριλίου 2014-Ανοιχτή ομιλία συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου το Σάββατο και την Κυριακή, 5 και 6 Απριλίου, στην Κρεμαστή, στην Ρόδο και στα Αφάντου, με θέμα το ΕΣΠΑ 2014-2020.
-Το Σάββατο, 5 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής στις 12 πμ, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην πόλη της Ρόδου στις 6 μμ, καθώς και την Κυριακή, 6 Απριλίου, στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αφάντου στις 12 πμ, οι νέοι επιχειρηματίες του τόπου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ανοιχτές ομιλίες και να ενημερωθούν για το ΕΣΠΑ 2014-2020, αλλά και για την δικτύωσή τους.

Τις διαδραστικές ομιλίες θα παραθέσουν εκπρόσωποι start up και ήδη επιτυχημένων επιχειρήσεων του Ν. Αιγαίου, όπως η Φαίη Ορφανού (Add2Value), ο Σταύρος Μεσσήνης (icube.gr), η Κάτια Σταυρουλάκη (Golden Apple Weddings), ο Βαγγέλης Αφαντενός (Trinity Vision), ο Γιώργος Παπαηλίας (nCodec+ Ltd), ο Βασίλης Κουγιός (ΒΑΠ), ο Αποστόλης Διμέλης (Τροφοσύνθεση) και ο Γιώργος Γιοφτσίδης (Metalux Α.Ε.).

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...