Η περιοδεία του βουλευτή Δωδ/σου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Δημήτρη Γάκη στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσου ξεκίνησε από την Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημήτρης Γάκης:  Η περιοδεία στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσου ξεκίνησε σήμερα από την Κω.

Ο βουλευτής του ΣυΡιζΑ PC Δημήτρης Γάκης ξεκίνησε την περιοδεία του στο βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου. Πρώτη μέρα σήμερα Βρίσκεται στην Κω και συναντήθηκε με τον σύλλογο ιδιοκτητών ταξί Κω. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ολα τα μέλη του ΔΣ  
Ο πρόεδρος  Μανώλης Κίνας ενημέρωσε τον βουλευτή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Συμφωνήθηκε να αναπτυχθεί μία μόνιμη και σταθερή επικοινωνία και σχέση η οποία θα επιλαμβάνεται όλων των προβλημάτων που θα παρουσιάζονται στην τάξη των ταξιδιών. 
Ο Δημήτρης Γάκης συμφώνησε ότι πρέπει να αποτραπεί με κάθε προσπάθεια ο άδικος αποκλεισμός των επαγγελματιών  ΤΑΞΙ  από τη δυνατότητα αντικατάστασης των πενταθέσιων οχημάτων τους με πολυθέσια (εξαθέσια έως εννιαθέσια) οχήματα με ταξίμετρο.

 

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης ανταποκρινόμενος άμεσα στο δίκαιο αίτημα του  ΔΣ καλεί το αρμόδιο Υπουργείο να απαλείψει την απαράδεκτη εξαίρεση του άρθρου 80 του νομοσχεδίου Του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων. 
Υποσχέθηκε επίσης να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της μισής ώρας ανά διαδρομή και την αύξηση της σε μία έως μιάμιση ώρα ανά διαδρομή με αντίστοιχη αύξηση του κομίστρου.

Το απόγευμα ο Δημήτρης Γάκης παραχώρησε συνέντευξη στην δημοτική τηλεόραση και παρακολούθησε την χορωδιακή συναυλία της Χορωδίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κω Νισύρου που παρουσίασε τραγούδια του Μανού Χατζιδάκι. 

Ρόδος 29-3-2023 Γραφείο τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...