Η ομάδα μπάσκετ του Κολοσσού στο 1ο δημοτικό σχολείο Ιαλυσού

Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ «ΚΟΛΟΣΣΟΥ»

ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν για τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιαλυσού η χθεσινή, Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014. Αυτό γιατί στα πλαίσια των δράσεων του «Κοινωνικού Σχολείου» επισκέφτηκαν το σχολείο οι προπονητές και αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας μπάσκετ του «Κολοσσού».

Συγκεκριμένα το σχολείο επισκέφτηκαν ο πρώτος προπονητής της ομάδας κ. Άρης Λυκογιάννης, ο βοηθός προπονητής κ. Στάθης Νεραντζάκης καθώς και οι παίκτες Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμ Λίντεν και Τζαμάλ Χάγκινς.

Στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου συνάντησαν και συνομίλησαν με τους μαθητές και μαθήτριες της Β’, Ε’ και Στ’ τάξης. Ο κ. Λυκογιάννης εξήγησε στα παιδιά τις δυσκολίες του προπονητή, τον τρόπο προπόνησης και αναφέρθηκε στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 και στους στόχους της ομάδας. Ο κόουτς   απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που του τέθηκαν από τους μαθητές. Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι τρεις παίκτες (Λαρεντζάκης, Λίντεν, Χάγκινς) οι οποίοι εξήγησαν τον τρόπο ζωής ενός επαγγελματία αθλητή, τα συνεχή ταξίδια, τις πολλές ώρες προπόνησης. Αναφέρθηκαν στην μέχρι τώρα καριέρα τους και στους στόχους που έχει ο καθένας.

 Όλοι αναφέρθηκαν στη Ρόδο και στο πόσο τους αρέσει το νησί και προσκάλεσαν τους μαθητές να έρθουν στα προσεχή παιχνίδια της ομάδας στο Βενετόκλειο. Στο τέλος οι αθλητές έκαναν καρφώματα και σουτ, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί με τους προπονητές,  τους μαθητές και τους δασκάλους.

Θα πρέπει να πούμε ότι το προηγούμενο Σάββατο που ο Κολοσσός αγωνίστηκε με την Κηφισιά περίπου 40 παιδιά με συνοδεία των δασκάλων και των γυμναστών του σχολείου παρακολούθησαν το παιχνίδι δωρεάν καλεσμένοι της «ΚΑΕ Κολοσσός». Τα παιδιά είχαν ετοιμάσει πανό που δήλωναν την υποστήριξή τους στην ομάδα και ενίσχυσαν την προσπάθεια των παικτών του Κολοσσού.  Στόχος είναι η καλλιέργεια αθλητικής παιδείας στους μαθητές και φυσικά η υποστήριξη του Κολοσσού που εκπροσωπεί επάξια στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα. Ο Σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του σχολείου Παπαδόπουλος Σταύρος ευχαριστούν θερμά τόσο τους προπονητές και τους παίκτες όσο και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΚΑΕ Κολοσσός κα Άντα Καραγιάννη για την επίσκεψη τους στο σχολείο και τις όμορφες στιγμές που χάρισαν στους μαθητές.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...