Η Νέα Δημοκρατία Δωδ/σου απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδ/σου για το Προξενείο: Έχει θεσπίσει νέα ήθη πολιτικής: τη γκρίνια , τη μιζέρια , το ΄΄όχι΄΄ σε όλα και σε μερικά το ΄΄παρών΄΄

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- 14/01/2022

Θα ήταν έκπληξη να μην αντιπολιτευόταν ο ΣΥΡΙΖΑ και τη χρήση του Παλαιού Προξενείου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θεσπίσει νέα ήθη πολιτικής: τη γκρίνια , τη μιζέρια , το ΄΄όχι΄΄ σε όλα και σε μερικά το ΄΄παρών΄΄.

Όπως στην κεντρική πολιτική  αντιπολιτεύεται τη Κυβέρνηση με λαϊκισμό και χωρίς άποψη , το ίδιο κάνει και σε τοπικό επίπεδο και οι πολιτικοί του εκπρόσωποι έτσι αντιμετωπίζουν τις ενέργειες και αποφάσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου της Ρόδου.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου απεφάσισε να χρησιμοποιηθεί το κτίριο του παλαιού ελληνικού προξενείου  για στέγαση  των αυτοδιοικητικών εταιρειών  του ΦΟΣΔΑ και Κ2.

Δεν μπορεί να μένει χωρίς παρατήρηση το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν αναρωτήθηκε επί τόσα χρόνια γιατί το κτίριο αυτό ήταν σε αχρησία… Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε   για Μουσείο Νεώτερης  Ιστορίας τόσα χρόνια;

Η αντίθετη άποψη είναι πάντα θεμιτή, αλλά όταν αυτή είναι εποικοδομητική  και εκφράζεται σε εύλογο και χρήσιμο χρόνο και στα αρμόδια όργανα.

Διότι, η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για χρήση του κτιρίου αυτού έχει ληφθεί πριν 15 μήνες και μάλιστα με σύμφωνη γνώμη και παρατάξεων που τώρα εμφανίζονται ως κατήγοροι!

Στοιχειώδης σεβασμός προς τη Δημοκρατική  Αρχή της πλειοψηφίας απαιτεί να μην υποτιμάται μία απόφαση του  συνόλου των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων Νοτίου Αιγαίου, τους οποίους οι πολίτες καταξίωσαν με την ψήφο τους, διότι η επίθεση στον Περιφερειάρχη μετά από ένα χρόνο, στοχεύει και ολόκληρο το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Πιστεύουμε, χωρίς πρόθεση  υποτίμησης της ιστορικότητας του κτιρίου , ότι  η αποφασισθείσα χρήση είναι σοβαρότατη , αφού η λειτουργία  του ΦΟΣΔΑ και Κ2 θα λειτουργήσει για την ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Στην Περιφέρεια μας αξίζουν συγχαρητήρια , διότι προτείνει συχνά λύσεις  σε λιμνάζοντα προβλήματα του Νομού μας και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 Πιστεύουμε ότι  Περιφερειάρχης μας  θα προχωρήσει δυνατά στην προώθηση τέτοιων θεμάτων, δεν θα  καμφθεί από σκόπιμες αντιπολιτευτικές κορώνες και θα συνεχίσει σε αποδοτική συνεργασία και με το Δήμαρχό μας, να αξιοποιεί την καλή συνεργασία  τους με την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό , χάρις στην οποία προχωρεί η λύση πολλών προβλημάτων του Νομού μας.

Η καλή  συνεργασία του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου μας με την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό μας και η εκτίμηση τους στην προσπάθεια και δραστηριότητα της Περιφέρειας και του Δήμου, έχουν ορατά και καλά αποτελέσματα για τον τόπο μας.

Η επίλυση προβλημάτων που από χρόνια ΄΄λιμνάζουν΄΄ και ο προγραμματισμός και  άλλων, έχει εκτιμηθεί από τους Δωδεκανησίους και αυτό φαίνεται ενοχλεί την Αξιωματική Αντιπολίτευση!

Οι πολίτες στο τέλος της τετραετίας θα σκεφθούν ποια έργα έγιναν για την ανάπτυξη του τόπου. Και θα κρίνουν. Αυτό ίσως φοβούνται οι σημερινοί αντιπολιτευόμενοι, που από κάθε κριτική τους, λείπουν οι προτάσεις.

 

Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής

Περιφέρειας(Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου

Νέας Δημοκρατίας

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...