Η Μαρία Αγγέλου με τον Πάνο Καμμένο στα Βόρεια Δωδεκάνησα

Δελτίο τύπου
30-9-2013
Τον Πρόεδρο του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνόδευσε στην περιοδεία του σε Λέρο, Λειψούς, Αγαθονήσι και Αρκιούς η πολιτευτής του κινήματος στα Δωδεκάνησα  Μαρία Αγγέλου.
«Οι ακρίτες μας είναιήρωες.Ταξιδέψαμε στα μικρά νησιά του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου και αυτό που αντικρίσαμε ήταν τους λιγοστούς κατοίκους φύλακεςτων συνόρων της πατρίδας μας που το κράτος μας αντι να τους φροντίζει τους βάζει και τρικλοποδιέςδυσκολεύοντας κι άλλο τη ζωή τους.
Απομονωμένα τα περισσότερα νησιά αφού τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια είναι λιγοστά, παρακαλούν οι κάτοικοι να είναι υγιής μια και δεν υπάρχουν ούτε ιατροί αλλά ούτε και φαρμακοποιοί! Επιπλέον δε στο Αγαθονήσι δεν έχειξεκινήσειούτε καν η σχολικήχρονιά για τους μαθητές του γυμνασίου και του Λυκείου μια και το υπουργείοΠαιδείαςέχειστείλειμόνογυμναστή και καθηγητή πληροφορικής. Με λυγμούςπεριγράφουν την κατάσταση οι γονείς ζητώντας τη βοήθειά μας προκειμένου να μην αναγκαστούν να ξεριζωθούν από τον τόποτους και μην έχοντας άλλα εισοδήματα πέρα της αλιείας.
Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε για το θέμα. Ο πρόεδρος ο Πάνος ο Καμμένοςέχειήδη εδώ και μέρες επικοινωνήσει με τον υπουργόΠαιδείας κι εγώ από την πλευρά μου έχωήδηζητήσειενημέρωση και στήριξηεπί του θέματος από τον κ. Παπαδομαρκάκη στη ΔευτεροβάθμιαΔιεύθυνση Ρόδου. Ελπίζω να ανταποκριθεί σε ένα τόσοζωτικήςσημασίαςθέμα και να συμβάλλει όπως μπορεί και αυτός από την πλευρά του στην επίλυση του ζητηματος.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τουςτοπικούς άρχοντες, τους κατοίκους των νησιώνκαι τα μέλη του κινήματος για την φιλοξενία και την συνεργασίατους καθώς και τα νεοεκλεγένταμέλη της συντονιστικήςεπιτροπήςΡόδου των ΑΝΕΛΛ που μας συνόδεψαν σε αυτό το ταξίδι και να τους ευχηθώκαλήεπιτυχία στα νέα τους καθήκοντα»
Αυτά δήλωσεμετά την επιστροφή της στη Ρόδο η κυρία Αγγέλου με την ευχή να μπορέσει σύντομα να ξαναβρεθεί σ’ αυτους τους άγιους τόπους της πατρίδας μας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...