Η Μίκα Ιατρίδη στην Κω

Αθήνα,  16 Οκτωβρίου 2019-Μίκα Ιατρίδη από την Κω: «Η κυβέρνηση λαμβάνει άμεσα μέτρα, τόσο στο μεταναστευτικό για την αποσυμφόρηση των νησιών, όσο και για τις επιπτώσεις από την πτώχευση της Thomas Cook. Η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους επαγγελματικούς φορείς είναι συνεχής και ουσιαστική».

 

Στη Κω βρέθηκε η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, όπου και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων για ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού.

 

Η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. συναντήθηκε με τον νέο Δήμαρχο Κω, κ. Θεοδόση Νικηταρά, το νέο Έπαρχο, κ. Γιάννη Καμπανή και τον πρώην Έπαρχο, κ. Γιώργο Χαλκιδιό. Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά οι προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής, το μεταναστευτικό ζήτημα και τα κυβερνητικά μέτρα αποσυμφόρησης των νησιών και οι στόχοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Κω και της Νισύρου.

 

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, συναντήθηκε ακόμα με την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, κα Κωνσταντίνα Σβύνου, την Πρόεδρο του ΔΣ του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Κω, κα Ελένη Παπαδούλη και τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ, κ. Γιώργο Γιαννιό, με αντικείμενο τις επιπτώσεις στην περιοχή από την πτώχευση της Thomas Cook και τα άμεσα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση της Ν.Δ. για την αντιμετώπιση τους.

 

Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων της, η Μίκα Ιατρίδη ανέφερε σχετικά: «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά. Η κυβέρνηση λαμβάνει άμεσα μέτρα για την επίλυση τους, όπως στο μεταναστευτικό και την πτώχευση της Thomas Cook. Η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και τους εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων είναι συνεχής και ουσιαστική, ώστε να είμαστε σε θέση να δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν».

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...