Η Λίτσα Φτακλάκη στην 1η συνάντηση Ομάδας Εργασίας «Πλατφόρμας Τουρισμού»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014
-Στην 1η συνάντηση Ομάδας Εργασίας «Πλατφόρμας Τουρισμού» παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου αρμόδια για θέματα Τουρισμού, κα Ελευθερία Φτακλάκη, την Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, κ. Σταμάτιου Κριμιζή, στην διαδικασία διαβούλευσης για την Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης στον Τουρισμό που έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, στην Αθήνα.

Η κα Φτακλάκη συμμετείχε στην ομάδα εργασίας ως η πολιτική εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, με σκοπό να μεταδώσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Περιφέρειας πάνω στην Έξυπνη Εξειδίκευση για θέματα Τουρισμού.

Στα πλαίσια της  διαμόρφωσης αναπτυξιακής στρατηγικής για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο  (2014 -2020) και της κατάρτισης του Συμφώνου  Εταιρικής Σχέσης (ΣΕΣ), η Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε την σημασία της Έξυπνης Εξειδίκευσης και τα οφέλη της εφαρμογής της στον τομέα του Τουρισμού. Παράλληλα, παρουσίασε τις προοπτικές αναβάθμισης του τουριστικού μας προϊόντος μέσα από την διασύνδεση του Τουρισμού με την έρευνα και την καινοτομία.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...