Η Κως μετά από 40 χρόνια μπήκε στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η Κως μετά από 40 χρόνια μπήκε στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

- Γεγονός αποτελεί, από την περασμένη Τρίτη 19 Οκτωβρίου, η ίδρυση και λειτουργία Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Κω, στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου μας με ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Το Μεταπτυχιακό πλέον βρίσκεται σε ισχύ με τη δημοσίευσή του σε ΦΕΚ (Αρ.Φύλλου 4808/19.10.2021) και αφορά σε Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης» σε δύο κατευθύνσεις, που έχουν εξαρχής σχεδιαστεί από τα τμήματα Διοίκησης Τουρισμού και Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) «M.Sc στα Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης» με κατευθύνσεις: 1. «Διοίκηση Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών και Τοπική Ανάπτυξη» και 2. «Τουρισμός - Υγεία και Ευεξία». («Master of Science, M.Sc, in Advanced Management Systems» with specialization in «Services Business Management and Local Development» or in «Tourism - Health and Wellness»).

Είναι πλήρους φοίτησης και η διάρκειά του είναι 2 ακαδημαϊκά εξάμηνα και επιπλέον 3μήνες (15 μήνες συνολικά) και το σύνολο των διδακτικών πιστωτικών μονάδων, που απαιτούνται για τη λήψη του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών (Μ.Δ.Σ), ανέρχεται σε 75 ECTS.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που θα γίνουν δεκτοί δεν θα επιβαρύνονται με δίδακτρα ενώ ο Δήμος Κω, καλύπτει τα έξοδα λειτουργίας του και διαθέτει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις που απαιτούνται για να διεξαχθούν σε αυτές τα δια ζώσης μαθήματα.

Μέσα στο Νοέμβριο αναμένεται η δημοσίευση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής στο μεταπτυχιακό.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...