Η Εύη Μαρίνη από την Σύρο υποψήφια  με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

Η Εύη Μαρίνη από την Σύρο υποψήφια

 με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

-Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα της Ευαγγελίας (Εύης) Μαρίνη, από την Σύρο.

Η Ευαγγελία Μαρίνη, απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας  του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Σύρο, αποδέχθηκε την πρόσκληση του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλη Γλυνού,  να ενώσει τις δυνάμεις της με τις δικές μας για να οδηγήσουμε όλοι μαζί τα νησιά μας στην νέα εποχή και το Νότιο Αιγαίου να μετατραπεί σε Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών.

Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» καλωσόρισε την Εύη Μαρίνη δηλώνοντας τα εξής: «Καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της “Συμμαχίας” μαςτην Εύη Μαρίνη. Ως εκπαιδευτικός έχει διαπρέψει όλα αυτά τα χρόνια επιτελώντας σπουδαίο έργο, γαλουχώντας τους μαθητές της με αξίες και ιδανικά, όπως αυτά που η ίδια πρεσβεύει τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική της ζωή. Ηρθε η ώρα με το ήθος που την διακρίνει, να προσφέρει στον τόπο της και στις επόμενες γενιές και μέσα από την πολιτική. Καλωσόρισες Εύη, καλή επιτυχία!».

Η Εύη Μαρίνη στο πολιτικό της μήνυμα αναφέρει τα εξής: «Αποδέχθηκα την πρόκληση του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού για την συμμετοχή μου σε μια ελπιδοφόρα κίνηση πολιτών με βαθιά δημοκρατική συνείδηση, που ξεκινά το δίκαιο αγώνα της για την αναβάθμιση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου. Η προσωπικότητα και το ήθος του Μανώλη Γλυνού, αποτελούν την εγγύηση ότι ο άνθρωπος θα είναι στο επίκεντρο της πολιτικής της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου”. Με τον Μανώλη Γλυνό, μας ενώνει η ίδια αγάπη, το ίδιο όραμα για τον τόπο μας∙ να αξιοποιήσουμε αυτή την τελευταία ευκαιρία για τα νησιά μας,δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια αποτυχίας. Σε αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πολεμήσουμε. Από αυτή την μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς ενεργός πολίτης».

 

Από το Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Επίσκεψη στο Καστελόριζο πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Μαΐου ο πρόεδρος της DodekanisosSeaways,...
Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ για τις Γαλάζιες Σημαίες, στις οποίες εμφανίζεται η Ρόδος, αντιλαμβάνεται...
Ενα είναι το συμπέρασμα απο αυτά που έγραψαν, που είπαν χθες στους επικήδειους, οτι η προσφορά του...
Η Δωδεκάνησος, η Ρόδος, η Χάλκη, ο Αρχάγγελος, όλα τα νησιά μας αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον...