Η Εφη Χαραλαμποπούλου στην εκδήλωση ψηφιακής κοπής βασιλόπιτας της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ

Ήταν ιδιαίτερη χαρά για'μένα να εκπροσωπήσω τις κομματικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα σε μια πρωτότυπη εκδήλωση ψηφιακής κοπής βασιλόπιτας που διοργάνωσε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου η Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας  και συντόνισε άψογα ο Γραμματέας Οργανωτικού  Στέλιος Κονταδάκης   με την τιμητική παρουσία του Πρωθυπουργού και Προέδρου του Κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, πλήθους στελεχών της Κεντρικής Διοίκησης του Κόμματος και εκπροσώπους όλων των κομματικών οργανώσεων .

Ως Διοικούσα Επιτροπή  Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π. ) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας είχαμε την τύχη να κερδίσουμε το φλουρί της βασιλόπιτας, με δώρο έναν φορητό υπολογιστή (laptop), που αγοράσθηκε από το Γραμματέα Οργανωτικού και Στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού. 

Με τη σειρά μου, δώρισα απο καρδιάς το φλουρί,ώστε το δώρο να αποσταλεί στο Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης-στο ακριτικό Καστελλόριζο μας , για να το χρησιμοποιούν εκπαιδευτικός και μαθητές του σχολείου.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κονταδάκης και σε όλο το άνθρωπινο δυναμικό της Γραμματείας για την επιτυχημένη αυτή ψηφιακή εκδήλωση!

Καλή Χρονιά με υγεία ,δύναμη και τύχη!

 

     Ευτυχία Γ. Χαραλαμποπούλου 

               Πρόεδρος 

     Διοικούσας Επιτροπής 

     Εκλογικής Περιφέρειας 

     (Δ.Ε.Ε.Π. ) Δωδεκανήσου 

 

         Νέας Δημοκρατίας

 


 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...