Η επίσκεψη της ευρωβουλευτού Ελίζας Βόζεμπεργκ στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Επίσκεψη στη Ρόδο και συναντήσεις με κομματικά στελέχη και τοπικούς φορείς από το ΕΒΕΔ και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου πραγματοποίησε η εκλεγείσα Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Σε ομιλία που έγινε στο ξενοδοχείο ‘Platinum’ η κ. Βόζεμπεργκ επισήμανε ότι εκπληρώνει την υπόσχεσή της απέναντι στους Δωδεκανήσιους με την επίσκεψή της στην Ρόδο ως πρώτη στάση μετεκλογικά ενώ δεσμεύτηκε οι πρώτοι επισκέπτες που θα καλέσει η ίδια στο Ευρωκοινοβούλιο θα είναι Δωδεκανήσιοι.

Στην ομιλία παρέστησαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ.κ. Βασίλης Υψηλάντης και Μάνος Κόνσολας, ο τέως βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Παππάς, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νατάσα Βενετοκλή, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Στράτος Καρίκης, ο τέως πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Μηνάς Νικολάου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Κώστας Σαρρής, οι επιχειρηματίες κ.κ. Αντώνης Καμπουράκης και Κώστας Κωνσταντινίδης, η επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στην Ρόδο κ. Αλίκη Μοσχή, εκλεγμένοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πολλά μέλη της Ν.Δ.

Η κ. Βόζεμπεργκ ανακοίνωσε ακόμη, ότι μεταξύ των πέντε εκλεγέντων ευρωβουλευτών της Ν.Δ. οι οποίοι θα εργαστούν σαν ομάδα για αναδείξουν τα προβλήματα της Ελλάδας στην Ευρώπη και να διασφαλίσουν τα συμφέροντα της χώρας μας στον ευρωπαϊκό χώρο, εκείνη ζήτησε να αναλάβει τους τομείς των Μεταφορών, του Τουρισμού και της Ναυτιλίας που είναι νευραλγικοί και μπορούν να συμβάλουν στην οικονομία και στην ουσιαστική ανάπτυξη της χώρας -αλλά κυρίως των νησιών.

Μεταξύ άλλων στην ομιλία της υπογράμμισε ότι: 'Πρέπει όλοι να πολεμήσουμε από κοινού ώστε να ξαναβρεί τον δρόμο της. Δεν παύει να είναι η Ευρώπη των λαών’.

Η κ. Βόζεμπεργκ δεσμεύτηκε ότι το γραφείο της θα είναι πάντα ανοικτό για τους Δωδεκανήσιους και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους ώστε να αναδεικνύονται προβλήματα των νησιών και να δίδονται λύσεις.


Εκ της Γραμματείας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...