Η ΕΛΦΕΕ Ρόδου, συμπαραστάτης στο κάλεσμα της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των λογιστών – φοροτεχνικών στην Πλατεία Συντάγματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η ΕΛΦΕΕ Ρόδου, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., της 4/11/2014, δηλώνει συμπαραστάτης στο κάλεσμα της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των λογιστών – φοροτεχνικών, στις 7/11/2014 στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα (ώρα 13:30).

Τα εξοντωτικά φορολογικά μέτρα των τελευταίων ετών έχουν καταστήσει μονόδρομο την αντίδραση και ενότητα όλων μας, λογιστών, φορολογούμενων και επιχειρήσεων.

Οι προτάσεις της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών μας βρίσκουν σύμφωνους και πρέπει να απαιτήσουμε την αλλαγή στις νομοθετικές διατάξεις.

Αλλαγές που να ανταποκρίνονται και να συμβαδίζουν με την φοροδοτική ικανότητα των πολιτών της χώρας σύμφωνα με τις αρχές της δικαιοσύνης και τις συνταγματικές επιταγές.

Αλλαγές που δεν θα έχουν κανένα άλλο αποτέλεσμα, παρά την εξαθλίωση και την καταστροφή του μεγαλύτερου ποσοστού της οικονομικής ζωής της χώρας, απαιτώντας παράλληλα το σεβασμό και την αξιοπρέπεια στην εργασία μας, όχι σαν πολυτέλεια, αλλά σαν βασικό δικαίωμα σε μια πολιτισμένη κοινωνία, η οποία πρέπει να σέβεται τους πολίτες της και να τους παρέχει όλες τις συνθήκες να ασκούν το επάγγελμα τους και όχι να ποινικοποιεί το κάθε τους βήμα.

Γι' αυτό,

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7/11/2014 μιας και γίνεται για την επιβίωση όλων μας.

Καλούμε όσους συνάδελφους δεν θα μπορέσουν να μεταβούν στη συγκέντρωση λόγω απόστασης την συγκεκριμένη ημέρα, σε γενική αποχή συναλλαγών, ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους που θα παρευρίσκονται εκεί.

Το παρόν Δελτίο Τύπου και η αφίσα θα διανεμηθούν σε όλα μας τα μέλη, τα οποία καλούνται να την εκτυπώσουν και να την αναρτήσουν στις εισόδους των γραφείων τους μέχρι και μετά το πέρας της συγκέντρωσης, καθώς και στα τα ΜΜΕ και τις δημόσιες υπηρεσίες, στο Τοπικό παράρτημα του ΟΕΕ καθώς και στους Βουλευτές του Νομού Δωδεκανήσου.

για το Δ.Σ. της ΕΛΦΕΕ Ρόδου

 

Ο Πρόεδρος

Ηρακλείδης Ιωάννης
    

Ο  Γ. Γραμματέας

Παπαδημητρίου Παναγιώτης

 
Από την e-γραμματεία της ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...