Η Διοίκηση του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ρόδου στο πλευρό των απλήρωτων του ξενοδοχείου Doreta

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η Διοίκηση του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ρόδου στηρίζει τον αγώνα, που έχουν ξεκινήσει οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο DORETA για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους. Ενώ με βάση τις δηλώσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου ο τουρισμός αυξήθηκε στο νησί, οι ξενοδοχοϋπάλληλοι στη συγκεκριμένη επιχείρηση παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες.
Το Σωματείο εκφράζει την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράστασή του στους εργαζομένους και απαιτεί από την εργοδοσία να προχωρήσει στην άμεση πληρωμή τους. Η περίπτωση των εργαζομένων στο DORETA είναι κομμάτι της γενικότερης αντεργατικής στάσης της εργοδοσίας, που στόχο έχει να τσακίσει κάθε εργασιακό δικαίωμα των εργαζομένων, οι οποίοι είναι επιπλέον εποχιακοί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται όσο αφορά την διαβίωσή τους κατά τους χειμερινούς μήνες.
Στηρίζουμε τον αγώνα των ξενοδοχοϋπαλλήλων ενάντια στον αυταρχισμό, την τρομοκρατία, τις απολύσεις, την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους κλπ  Ο αγώνας αυτός δεν είναι μόνο υπόθεση δική τους, αλλά και όλων των εργαζομένων της περιοχής.

                        Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...