Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει τον Γιώργο Υψηλάντη στον δήμο Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συμμετοχή και πολιτική στήριξη στις επερχόμενες εκλογές για τον Δήμο Ρόδου
Οι Δημοτικές εκλογές, κατά την άποψη της ΔΗΜΑΡ, πρέπει να αποτελέσουν πεδίο προτάσεων και πολιτικής για τη μεταρρύθμιση και την ενίσχυση των αυτοδιοικητικών θεσμών, να αναδείξουν Δημάρχους και Δημοτικά Συμβούλια στη βάση αυτοδιοικητικών προγραμμάτων και αξιοσύνης προσώπων.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα με ανακοινώσεις μας αναφέραμε ότι στοχεύουμε στην δημιουργία μιας νέας αυτοδιοικητικής παράταξης, στην οποία θα συμμετέχουμε. Η παράταξη αυτή με βάση ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τον Δήμο (θεσμική  αναβάθμιση, ανασυγκρότηση της λειτουργίας του, βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελεσματικότητα, διαφάνεια, οικονομική εξυγίανση) θα επιδιώξει την μέγιστη δυνατή συσπείρωση ενεργών πολιτών κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων.

Η παράταξη με επικεφαλής τον Γιώργο Υψηλάντη, θεωρούμε ότι στηρίζεται στην αυτενέργεια των ενεργών πολιτών πάνω και πέρα από κομματική προτίμηση και μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους αυτούς.

Ανταποκρίνεται επίσης στο αίτημα των πολιτών για ένα Δήμο που να παρέχει σους δημότες τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με κοινωνική ευαισθησία, χωρίς μικροκομματικές, πελατειακές και προσωπικές πολιτικές του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων.

Για τους λόγους αυτούς στηρίζουμε πολιτικά την νέα δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Γιώργο Υψηλάντη και συμμετέχουμε ενεργά σε αυτήν.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...