Η Γιούλη Διμέλη υποψήφια με τον συνδυασμό του Φώτη Χατζηδιάκου

«Μια εξαιρετική νομική επιστήμων, φιλόζωος, με ενεργή συμμετοχή επί σειρά ετών τόσο στη Φιλοζωική Ρόδου όσο και στην καθημερινή διαχείριση του Δημοτικού Κυνοκομείου. Μια γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στον εθελοντισμό. Μαζί στην επόμενη θητεία θα δώσουμε τον αγώνα για την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών ζωής των αδέσποτων ζώων.

Γιούλα Διμέλη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος



▸ «Πριν πολλά χρόνια μπήκα στη Νομική της Κομοτηνής μοναδική Ροδίτισσα τότε. Περίμενα λοιπόν το καλοκαίρι μήπως περάσει κανένας πατριώτης μου. Βλέπω ένα όνομα. Φώτης Χατζηδιάκος. Βγάζω μια ανακοίνωση στο πανεπιστήμιο κ τον αναζητώ. Πράγματι εμφανίζεται ένας πιτσιρικάς χωρίς μουστάκι με ένα πράσινο πουκαμισάκι ευγενής αλλά φαινόταν από τότε αποφασιστικός. Ήταν η πρώτη επαφή μου με τον Φώτη. Το επόμενο καλοκαίρι ενώ δούλευε γκρουμακι στο Θέρμαϊ μου ζήτησε τα βιβλία της επόμενης χρονιάς για μελέτη. Έτσι συνεχίστηκε αυτή η φιλία μετά ο καθένας πήρε το δρόμο του κ ξεκίνησε τη ζωή του μετά τη σχολή. Κάποια στιγμή πριν 4 χρόνια περίπου σμίξανε οι δρόμοι μας εκείνος δήμαρχος εγώ μέλος του ΔΣ της φιλοζωικής Ρόδου κ αναλάβαμε το κυνοκομείο. Ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια με τη στήριξη του για εξωστρέφεια για καλύτερη ποιότητα ζωής των αδέσποτων περίθαλψη στειρώσεις αναφορές εκδηλώσεις κλπ. Σίγουρα δεν έγιναν όλα. Σίγουρα χρειάζεται ακόμα δουλειά κ ένα νέο κυνοκομείο. Έγινε όμως μια μεγάλη προσπάθεια. Εάν λοιπόν φίλοι μου πιστεύετε ότι μπορώ να βοηθήσω τα αδέσποτα κ μέσα από ένα δημοτικό συμβούλιο δίνετε την ψήφο σας σε μένα κ την παράταξη που υποστηρίζω Ρόδος Δύναμη Πολιτών με υποψήφιο Δήμαρχο τον Φώτη Χατζηδιάκο. Ξέρετε όλοι ότι δεν είμαι πολιτικός δεν πρόκειται να αρχίσω τις γύρες κ τις χαιρετούρες δεν πρόκειται να βγάλω κ να μοιράζω κάρτες. Θα συνεχίσω την καθημερινή μου προσφορά στα αδέσποτα το τάισμα στα ζώα μου τους ελέγχους στο κυνοκομείο Ρόδου κ όλα αυτά που κάνουμε οι γραφικοί όπως μας αποκαλούν φιλόζωοι. Σας ευχαριστώ θερμά όλους. Και να είστε σίγουροι ότι εγώ προσωπικά θα συνεχίσω αυτό που είναι σκοπός ζωής. Η στήριξη των αδέσποτων ζώων».

 

Με εκτίμηση,

Γιούλα Διμέλη


▸ Βιογραφικό 

Η Γεωργία (Γιούλα) Διμέλη γεννήθηκε στη Ρόδο. Σπούδασε στη Νομική Κομοτηνής. Για αρκετά χρόνια ασχολήθηκε με τη δικηγορία. Παράλληλα είχε αναπτύξει δραστηριότητες για τα αδέσποτα ζώα με διάφορα φιλοζωικά σωματεία κ φιλόζωους. Τάισμα αδέσποτων αναφορές στα δικαστήρια κλπ. Από το 2015 είναι Αντιπρόεδρος στο σύλλογο φιλοζωικής Ρόδου και έχει με απόφαση του 5μελους ΔΣ την εντολή για την καθημερινή διαχείριση κ έλεγχο του Δημοτικού Κυνοκομείου Ρόδου. Ζει μόνη και φροντίζει μόνη τα ζώα της τα απογεύματα και έχει αφιερωθεί σε αυτό. Οι δραστηριότητες της στο χώρο αυτό αφορούν διασώσεις παραστάσεις στα δικαστήρια φιλοξενία κουταβιών στο σπίτι της κ πολλά άλλα. Από το 2015 έως σήμερα έγινε μια κοινή μεγάλη προσπάθεια με το Δήμο για βελτίωση της διαχείρισης των αδέσποτων στο νησί με αρκετά μεγάλη επιτυχία το κυνοκομείο Ρόδου απέκτησε εξωστρέφεια και φίλους καθώς βελτιώθηκε πολύ η εικόνα του. Πρέπει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια με τη βοήθεια του Φώτη Χατζηδιάκου και τη δημιουργία νέου κυνοκομείου την οποία ήδη έχει ξεκινήσει.


#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos  #GioulaDimeli

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...