Η Αρετή Σαρή, υποψήφια με τον συνδυασμό του Φώτη Χατζηδιάκου

«Ένα νέο πρόσωπο, με έντονες κοινωνικές και καλλιτεχνικές ευαισθησίες. Μια γυναίκα που αγαπάει τον τόπο της. Μια άξια εκπρόσωπος της νέας γενιάς που με τις σπουδές της, την προσωπικότητά της και την όρεξη για δουλειά, συστρατεύεται με την παράταξή μας για την επόμενη θητεία.

Αρετή Σαρή σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος




▸ «Η  ανταπόκριση στο κάλεσμα του νυν και υποψήφιου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Δημάρχου, κ. Φώτη Χατζηδιάκου και η απόφαση συμπόρευσής μου  με τη δημοτική παράταξη «ΡΟΔΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» της οποίας ηγείται συνιστά αρχικά  προϊόν προσωπικής εκτίμησης στο πρόσωπο του ιδίου, στις ικανότητες, στην εμπειρία του καθώς και στο συνολικό έργο που έχει τελέσει μέχρι τώρα σε επίπεδο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό. Δευτερευόντως, αποτελεί μια «πρόκληση» και συνάμα μια προσωπική μου επιθυμία να συνδράμω στα κοινά του τόπου μου».

 

Με εκτίμηση,
Αρετή Σαρή


▸Βιογραφικό 

H Σαρή Αρετή γεννήθηκε στη Ρόδο το 1983. Αποφοίτησε από το Δεύτερο Γενικό Λύκειο Ρόδου και εισήχθη στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας. Μετά την ολοκλήρωση των ακαδημαϊκών της σπουδών της επέστρεψε στην γενέτειρά της και άρχισε να ασχολείται με τη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων εργαζόμενη σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης καθώς και με τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως δεύτερης/ξένης. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας εργάστηκε στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρόδου ως εκπαιδεύτρια καθώς και στο Εσπερινό Λύκειο Ρόδου σε Πρόγραμμα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών με τίτλο «Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης» του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ρόδου. Ασχολείται με την εξ αποστάσεως διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στην ελληνική διασπορά. Έχει ολοκληρώσει επιμορφωτικά εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με τη διγλωσσία και τη διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης γλώσσας καθώς και με την εκπαίδευση παιδιών προσφύγων και την Εκπαίδευση Ενηλίκων. Από το 2017 αποτελεί μέλος εθελοντικής δράσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ρόδου η οποία έχει ως στόχο τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε πρόσφυγες και μετανάστες. Είναι κάτοχος πτυχίων άριστης γνώσης της αγγλικής και της γαλλικής γλώσσας. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις τέχνες και συγκεκριμένα με τη σπουδή πιάνου, τη μουσική και το χορό. Αποτέλεσε μέλος της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου και πρόσφατα εντάχθηκε στο μουσικό σύνολο «Δέκα με Τόνο».


 

 

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #AretiSari

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...