Η απο κοινού κοπή πίτας της ΟμοσπονδίαςΠολιτιστικώνΣυλλόγωνΡόδου και της ΟμοσπονδίαςΔωδεκανησιακώνΠαροικιακώνΣυλλόγωνΡόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Με επιτυχίαπραγματοποιήθηκε η από κοινούεκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικηςβασιλόπιτας της ΟμοσπονδίαςΠολιτιστικώνΣυλλόγωνΡόδου και της ΟμοσπονδίαςΔωδεκανησιακώνΠαροικιακώνΣυλλόγωνΡόδου.

-Την εκδήλωσητίμησαν με την παρουσία τους ο ΘεοφιλέστατοςΚύριοςΚύριλλος, ο πάτερΝεκτάριοςΠόκκιας,ο ΠεριφερειάρχηςΝοτίουΑιγαίουκ. ΓιώργοςΧατζημάρκος, ο ΔήμαρχοςΡόδου κ. ΦώτηςΧατζηδιάκος, οιΑντιπεριφερειάρχες κ. Ζαννετίδηςκαι κ. Κόκκινος, ο ΕντεταλμένοςΠεριφερειακόςΣύμβουλος κ. Διακογεωργίου, οιΑντιδήμαρχοι κ. Πάλλας, κ. Διακοσταματίου, κα Χατζηλαζάρου και κα. Ζωάννου. Επίσης, ο υποψήφιοςΠεριφερειάρχης κ. Γλυνός, ο υποψήφιοςδήμαρχος κ. Καμπουράκης, ο υποψήφιοςδήμαρχος κ. Καρίκης, οιυποψήφιοι του ΚΙΝΑΛκα. Φτακλάκη, κ. Καλοπήτας και κ. Μπακρισιώρης. Επιπρόσθετα, οι υποψήφιοιβουλευτές με την ΝέαΔημοκρατία κα. Ιατρίδη και κ. Δράκος, ο πρώηνβουλευτής της ΝέαςΔημοκρατίας κ. Παππάς, οι Περιφερειακοίσύμβουλοι κ. Μπαριανάκης και κ. Ανανίας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου κ. Φιλήμονας Νικολάου καθώςεπίσης και αρκετοίυποψήφιοι στον πρώτο και δεύτεροβαθμό.

  Στο καλωσόρισμα ο πρόεδρος της ΟμοσπονδίαςΠολιτιστικώνΣυλλόγωνΡόδουευχαρίστησεόλους τους παρευρισκόμενους και ειδικά τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο, τον ΠεριφερειακόΣύμβουλο και τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ για την έμπρακτηστήριξή τους στην Ομοσπονδία και τις πρόσφατεςαποφάσεις για την διαδικασίαεγκρίσεως των αιτημάτων των μελών της Ομοσπονδίας, αποφάσεις που δυναμώνουν και εδραιώνουν τον ρόλο της Ομοσπονδίας. Το ίδιοέπραξε και ο πρόεδρος των ΔωδεκανησιακώνΠαροικιακώνΣυλλόγωνΡόδου κ. ΝίκοςΚωνσταντινίδης, ο οποίοςτόνισε τη σημασία της ένωσης των δυο Ομοσπονδιών για την προώθηση και διάδοση της παράδοσης του τόπου μας.

Χαιρετισμόαπεύθυνε ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος, ο ΔήμαρχοςΡόδου κ. Χατζηδιάκος, ο ΕντεταλμένοςπεριφερειακόςΣύμβουλος κ. Διακογεωργίου ενώ λόγω της δικαιολογημένηςαπουσίας τους, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.ΑΡ κ. Κυριαζής και ο βουλευτής κ. Γάκηςέστειλανεπιστολή. Όλοιεπισήμαναντην σημαντική λειτουργία που επιτελούν οι δυο Ομοσπονδίες για τον πολιτισμό και τη διάδοση της παράδοσηςτόσο στο νησί της Ρόδουόσο και στα Δωδεκάνησα. Δεσμεύτηκαν ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί  και το επόμενο διάστημα και θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια των Ομοσπονδιών για να επιτευχθεί ο δύσκολος ρόλος που έχουν αναλάβει,  αναγνωρίζοντας ότι ήταν όραμα όλων η δημιουργία της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου.

   Τα ΔιοικητικάΣυμβούλια των δυο Ομοσπονδιώνευχαριστούνθερμά τους μουσικούς που αφιλοκερδώςδιασκέδασαν τους καλεσμένουςκαι τους χορηγούς των δώρων για τη λαχειαγορά.

Ευχόμαστε σε όλουςκαλήχρονιά με υγεία και γεμάτηδράσεις και πολιτισμό.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...