Η απεργιακή συγκέντρωση των Υγειονομικών στο Νοσοκομείο Ρόδου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

Χαιρετίζουμε αγωνιστικά τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση, ειδικότερα αυτούς που έκαναν για πρώτη φορά το βήμα να σταθούν πίσω από το πανό του συλλόγου με τα αιτήματα μας. Επίσης, ευχαριστούμε όσους ήρθαν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα μας. Στην  πρώτη πετυχημένη  απεργιακή συγκέντρωση για φέτος δώσαμε μια πρώτη απάντηση σε όσους σχεδιάζουν την οριστική διάλυση του δημόσιου δωρεάν συστήματος υγείας…. δηλαδή ότι έχει απομείνει από αυτό. Ανανεώσαμε το ραντεβού για νέες κινητοποιήσεις που θα συσπειρώσουν και θα εντάξουν στον αγώνα όλο τον λαό της Ρόδου, όλων όσων δεν τους περισσεύουν τα χρήματα για να τα ακουμπάνε στις ιδιωτικές κλινικές της Ρόδου και της Αθήνας.

Δεν αναμένουμε τίποτα από σημερινές και αυριανές κυβερνήσεις.Αυτές θα είναι εγγυημένα με αυτούς τους λίγους που έχουν χρήματα για να τα δίνουν στους ιδιώτες.  

Μόνη μας ελπίδα είναι ο λαός της Ρόδου να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, όπως συμβαίνει και σε άλλες πόλεις τις Ελλάδας, όπου με μαζικές κινητοποιήσεις διεκδικούν μαζικές προσλήψεις προσωπικού και γενναία χρηματοδότηση για τα νοσοκομεία τους.  

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΟ ΛΑΟ!!!

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...