Η Αικατερίνη Διακίδη-Κώστα στη 1η Διαδικτυακή Πολιτική Ακαδημία της ΝΔ

ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ ΔΕΕΠ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

       Η Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας φύλων ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου  κ.Αικατερίνη Διακίδη-Κώστα συμμετείχε στην 1η Διαδικτυακή Ακαδημία Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Περισσότερα από 40 στελέχη γυναικών από τη Θράκη έως την Ήπειρο και από τη Μακεδονία έως τα Δωδεκάνησα συμμετείχαν στην πρώτη διαδικτυακή Πολιτική Ακαδημία της ΝΔ που διοργάνωσε η Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Ν.Δ. σε συνεργασία με τη Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων ΝΔ. Η πολιτική επιμόρφωση με τη χρήση των ψηφιακών εργαλείων αποκτά νέα δυναμική.

   Η θεματολογία εμπεριείχε την Στρατηγική́ και Ηγεσία, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, στην πολιτική, στους μεγάλους οργανισμούς και σε μικρότερες ομάδες ανθρώπων, στα στελέχη κομματικών οργανώσεων. Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας. Την  παρουσία των κομματικών στελεχών στα ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα, την εστίαση στην απλότητα και στην ποιότητα του πολιτικού λόγου, την αποτελεσματική επικοινωνία.

     Η εν λόγω πολιτική ακαδημία πραγματοποιήθηκε με τους/τις εξαιρετικούς/κές εισηγητές/τριες: κ. Χρήστο Ταραντίλη Βουλευτής Επικρατείας, Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Λήψης Αποφάσεων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κ. Έλενα Σώκου Εκπρόσωπος Τύπου για τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης της ΝΔ & κ. Βασίλη Φεύγα Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της ΝΔ, Πολιτικός Επιστήμονας – Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας. Απηύθυναν χαιρετισμό ο Γραμματέας ΠΕ κ. Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ κ. Ιωάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στέλιος Κονταδάκης. Τον συντονισμό είχε η Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων κ. Βικεντία Συροπούλου-Μπασιάκου.

    Μέσα από την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών η ΝΔ επιδιώκει να διαμορφώσει πολιτικά στελέχη τα οποία θα είναι σε θέση να υποστηρίξουν πειστικά και αποτελεσματικά τον πολιτικό και προγραμματικό λόγο του κόμματος, να αρθρώσουν  τον σωστό πολιτικό λόγο σε όλα τα περιβάλλοντα και ταυτόχρονα στοχεύει στη διαμόρφωση του πολιτικού δυναμικού το οποίο θα συνεπικουρεί αποτελεσματικά και πειστικά για την διεύρυνση της απήχησης του ιδεολογικού στίγματος και του προγραμματικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας.

    Σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο.    

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...