Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου έκοψε την πίτα της

Δελτίο Τύπου

- Σε κλίμα χαράς και εορτασμού για το νέο έτος, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 20η Ιανουαρίου 2023, η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Κύριλλου.  

 

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΞΡ, τον Αγιασμό και την κοπή της βασιλόπιτας, λάμπρυναν και τίμησαν με την παρουσία τους και με τα θερμά τους λόγια, οι Αντιδήμαρχοι Ρόδου κος Κ. Ταρασλιάς & κος Α. Βυρίνης, ο Πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ & του ΔΟΠΑΡ κος Αλέξανδρος Κολιάδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κος Γ. Πάππου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου κος Χ. Μιχαλάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου κος Γ. Ματσίγκος, ο Επίτιμος Πρόξενος της Φινλανδίας κος Άκης Δημητριάδης, τα Μέλη του Δ.Σ. ΕΞΡ και εκπρόσωποι των Μελών μας.     

 

Το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας, κέρδισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου κος Γ. Ματσίγκος.

 

Μετά την εκδήλωση, ακολούθησε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΞΡ, κατά τη διάρκεια της οποίας παραδόθηκε στο Τμήμα Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ρόδου, η χορηγία μιας τηλεόρασης για τον εξοπλισμό της αίθουσας εκπαίδευσης του τμήματος.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...