Ηχηρό μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης

Η φετινή καμπάνια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με το μήνυμα «Η δωρεά αίματος είναι μια πράξη αλληλεγγύης, γίνε συμμέτοχος στην προσπάθεια και σώσε ζωές» πιάνει τόπο.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 στα H Hotels Collection – Hatzilazarou Group και το φιλόξενο ξενοδοχείο Princess Andriana Resort & Spa στο Κιοτάρι δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης. Εργαζόμενοι αλλά και ξένοι, πελάτες του ξενοδοχείου, για πρώτη φορά προσκλήθηκαν να προσφέρουν ανιδιοτελώς αίμα, το πολύτιμο δώρο ζωής.

Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε γι’ αυτό, στον επιτυχημένο ξενοδόχο του νησιού μας που καινοτομεί κ. Γιάννη Χατζηλαζάρου, που στήριξε προσωπικά με την παρουσία του την αιμοδοσία.

Ευχαριστούμε επίσης για την ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας προσωπικά τον Διευθυντή του ξενοδοχείου, που αιμοδότησε κιόλας, τον οδηγό μας και το προσωπικό του Princess Andriana.

Στις κυρίες Μιχαλίτσα Πεταλά και Μαριέττα Πίσκα, όχι μόνο αξίζουν τα εύγε, αλλά οφείλουμε και κάτι παραπάνω αφού ήταν η ψυχή της αιμοδοσίας.

Με το παράδειγμα τους δίνουν το μήνυμα ότι μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα μπορεί σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας να στηρίξει και την εθελοντική αιμοδοσία και να συμβάλει στην κοινωνική αλληλεγγύη στην περιοχή μας.

Επίσης ευχαριστούμε το άψογο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ρόδου, που εργάστηκαν υποδειγματικά και εφάρμοσαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, για την ασφαλή συλλογή αίματος. Πρωτίστως ευχαριστούμε τον Διευθυντή ιατρό κ. Ευάγγελο Αγγέλου και την προϊσταμένη του τμήματος κα Χαρούλα Λαμπριανού.

Ειδικότερα ευχαριστούμε από καρδιάς τους κ.κ. Κώστα Κλαδάκη, Πέτρο Δεμερτζή και Αργυρώ Παυλίδου για την προθυμία, ευγένεια και επαγγελματική τους συνέπεια. Στην κυριολεξία αποτέλεσαν τον βασικό κορμό για να πραγματοποιηθεί η επιτυχημένη αυτή εθελοντική Αιμοδοσία.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν ανιδιοτελώς το πολύτιμο δώρο ζωής.

Στο Princess Andriana Resort & Spa, όλοι όσοι συμμετείχαν, απέδειξαν ότι ο αλτρουισμός που επιδεικνύει ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης, με την απαράμιλλη γενναιοδωρία, προσφέροντας ένα κομμάτι του εαυτού του, έχει ως αποκλειστικό αντάλλαγμα την ηθική ικανοποίηση της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Είμαστε περήφανοι για αυτή την πρωτοβουλία, αφού είναι ευθύνη όλων μας να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας με όποιον τρόπο μπορούμε.

 
--

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΡΟΔΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» 

Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, Κρίστιαν Μπάρναρντ 1, Ρόδος 851 33 

Τηλ. 2241069444, 2241360112 - Email : sea.rodou@hotmail.com

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Φώτης Χατζηδιάκος: Κάποιοι έκτισαν καριέρες πατώντας πάνω σε μια τραγωδία – Το μυαλό μας παραμένει...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...
Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...