Ηχηρή παρέμβαση Γιώργου Τριάντου: Κανένας δεν είναι άτρωτος και σε κανένα δε δικαιολογείται να αδιαφορεί

Ηχηρή παρέμβαση απο τον Γιώργο Τριάντο για την πορεία του κορονοιού στη Ρόδο, λίγο πριν απο την ώρα μηδέν. Ο κ. Τριάντος θέτει όλους προ των ευθυνών τους, λίγο πριν το "βαθύ κόκκινο"...

Μιλάμε για ιχνηλάτηση κρουσμάτων. Ποιόν; Που; Πότε;

Καλύτερη θα ήταν η ιχνηλάτηση της σκέψης και του μυαλού αυτών που μαζεύονται σε πάρτυ, σε πλατείες χωρίς αιτία και σκοπό.

Κρούσματα σε μαθητές; Γιατί; Γιατί οι γονείς δεν νοιάζονται που πάνε τα παιδιά, γιατί ένα παιδί δεν μπορεί να κάνει συγκέντρωση αν ο γονιός δεν είναι ενήμερος και δεν συμφωνήσει.

Γιατί ένας καθηγητής ή δάσκαλος δεν θεωρεί αναγκαίο να κάνει το εμβόλιο, να κάνει τεστ ή κανένας δεν έχει φροντίσει να έχουν προτεραιότητα να εμβολιαστούν.

Γιατί όταν αποφασίζεις να ανοίξεις σχολεία πρέπει πρώτα να εξασφαλίσεις οτι θα λειτουργούν με ασφάλεια. Σε μαθητές και διδάσκοντες.

Γιατί δεν υπάρχει έλεγχος σε πλατείες και συναθροίσεις. Τι διαφέρει η σημερινή μέρα με μιά μέρα του 2019; Μάλλον σε τίποτα.

Και μιλάμε για ιχνηλάτηση. Που; σε ποιόν; Πότε;

Χαμένοι στην απελευθέρωση, στον ωχαδερφισμό, στο έμένα με φοβάται ο κορωνοϊός και δεν θα πάθω τίποτα.

Και το ρίχνουμε στην ατομική ευθύνη. Ατομική ευθύνη χωρίς συλλογική δεν υπάρχει και το αντίστροφο. Δεν λύνεται το πρόβλημα χωρίς συνεργασία, χωρίς πειθαρχία, χωρίς λογική.

Και προπάντων με επαρκή εμβόλια και πρόβλεψη.

Και όσοι ακόμα είναι αρνητές του εμβολίου και της μάσκας, ας το ξανασκεφτούν.

Κανένας δεν είναι άτρωτος και σε κανένα δε δικαιολογείται να αδιαφορεί.

Όσο οι μεγάλοι δεν κάνουν αυτά που πρέπει, τα παιδιά θα το πληρώνουν. Όσο τα παιδιά δεν κατανοούν οτι η ηλικία δεν προφυλάσσει, όσο τα ελεγκτικά όργανα δεν κάνουν τα αυτονόητα, τα επόμενα ζοφερά έρχονται.

Και ιχνηλατούμε.. Αν δεν ελέγξεις δεν μπορείς να ιχνηλαιτήσεις. Αν δεν βρεις και περιορίσεις τις πηγές, το μόνο που μπορείς να ιχνηλατήσεις είναι η ανευθυνότητα και η κακώς εννοούμενη εξυπνάδα. άντε και αυτούς που έχουν την υπευθυνότητα και την αντίληψη να ελέγχονται με rapid test.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Έναν μεγάλο τυχερό που έγινε πλουσιότερος κατά 1,7 εκατομμύρια ευρώ ανέδειξε η κλήρωση της Κυριακής...
Ρόδος 12/2/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου συνήλθε...
Ρόδος 12-02-2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Θέμα: Καταδίκη απρεπούς συμπεριφοράς του δημάρχου Ρόδου...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...