Ησαϊα Προφητεία – Του Βαγγέλη Παυλίδη

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι πως οι καλοί Χριστιανοί όλου του κόσμου είναι ξεσηκωμένοι τον καιρό αυτόν. Ξέρετε, αυτοί που παίρνουν τις Γραφές τοις μετρητοίς και κατά γράμμα, με το κόμμα και την τελεία. Αναστατωμένοι όμως ειναι κι οι άλλοι, που δεν είναι απαραίτητα χριστιανοί μα πιστεύουν σε κάθε λογής προφητείες και περιμένουν με αγωνία αμάν και πότε θα πραγματοποιηθούν. Δεν τους βγήκε το τέλος του κόσμου με τον Νοστράδαμο, τζίφος με τους Μάγια και τώρα περιμένουν τον Αντίχρηστο -τον 666, ντε- άσε που εδώ δεν συμφωνούν γιατί άλλοι λένε πως ο κύριος αυτός είναι ήδη επι της γης κι άλλοι όχι.

Τώρα όμως έχουμε άλλα, όχι τόσο συνταρακτικά όσο η συντέλεια του κόσμου βέβαια, μα σοβαρά όσο και νά ‘ναι. Λέει λοιπόν ο προφήτης Ησαϊας κάτι πράγματα που έρχονται σαν γάντι στην κρίση της Συρίας και την τύχη της Δαμασκού. Για όσους πήγαν στο σχολείο της κυρίας Ρεπούση και δεν μπορούν να διαβάσουν το πρωτότυπο εξηγώ πως η προφητεία λέει οτι η Δαμασκός θα εξαφανιστεί και δεν θα υπάρχει ως πόλις. Θα εγκαταλειφθεί και θα μείνει έρημη για πάντα και τα εδάφη της θα γίνουν μάντρες για τα κοπάδια και δεν θάχει κανένεν να τα διώξει απο κεί. Δεν θα είναι πια πρωτεύουσα λαών η Δαμασκός και ολόκληρο το Συριακό κράτος θα καταστραφεί. Αυτά τα φοβερά και τρομερά, μέσες άκρες.

Εγώ λοιπόν, για νά ‘μαι στο πνεύμα των ημερών, ζήτησα πρώτα την άδεια του Dürer (albrecht@dürer.de) και προσάρμοσα ένα χαραχτικό του στις ανάγκες μου. Το πρωτότυπο απεικόνιζε την Δευτέρα Παρουσία μα κοντά είμαστε, έτσι κι αλλοιώς. pavlidiscartoons.com/blog

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη των ζώων και κυρίως των σκύλων, που υπήρξαν συντροφιά μου σε πολύ δύσκολα...
O γνωστός Ροδίτης ορθοπεδικός Μανώλης Σαρικάς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Αρχή...
Σε συνέντευξη του προς το Verena.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαίος Καλοπήτας που κατέρχεται...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...