Ημερίδα με τίτλο: “Φοιτητής και Κοινωνία"

Τη Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών σε συνεργασία με το Φοιτητικό Σύλλογο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου διοργανώνει, Ημερίδα με τίτλο: “Φοιτητής και Κοινωνία".

Στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα χορού (κτήριο Κλεόβουλος),  του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, ώρα 11:00 πμ θα συμμετέχουν : α) η Επισκέπτρια Υγείας του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κα. Αργυρώ Παυλίδη με θέμα «Εθελοντική Αιμοδοσία», β) ο Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου  Δρ. Σπύρος Συρόπουλος με θέμα «Σήμερα είμαι ο άλλος: Αιμοδοσία και Κοινωνική Ευαισθησία» και γ) η Πρόεδρος του Παραρτήματος Νοτίου Αιγαίου της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας κα. Χρύσα Καραγιάννη με θέμα «Διατροφή - φοιτητική ζωή - ενίσχυση αιμοδοσίας».

Θα ακολουθήσει την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 στο χώρο του Φουαγιέ του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, ώρες 10:00 έως 14:00, από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, Εθελοντική Αιμοδοσία.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Η Ματίνα Χατζημάρκου,σύζυγος του Νεκτάριου Σαντορινιού έστειλε σήμερα,πρώτη φορά μετά το θάνατο του...
Ρόδος, 07/02/2023 - Επιστολή Νεκτάριου Σαντορινιού   «Εδώ και καιρό η χώρα μας βιώνει...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...