Ημερίδα με τίτλο: “Φοιτητής και Κοινωνία"

Τη Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών σε συνεργασία με το Φοιτητικό Σύλλογο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου διοργανώνει, Ημερίδα με τίτλο: “Φοιτητής και Κοινωνία".

Στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα χορού (κτήριο Κλεόβουλος),  του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, ώρα 11:00 πμ θα συμμετέχουν : α) η Επισκέπτρια Υγείας του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κα. Αργυρώ Παυλίδη με θέμα «Εθελοντική Αιμοδοσία», β) ο Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου  Δρ. Σπύρος Συρόπουλος με θέμα «Σήμερα είμαι ο άλλος: Αιμοδοσία και Κοινωνική Ευαισθησία» και γ) η Πρόεδρος του Παραρτήματος Νοτίου Αιγαίου της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας κα. Χρύσα Καραγιάννη με θέμα «Διατροφή - φοιτητική ζωή - ενίσχυση αιμοδοσίας».

Θα ακολουθήσει την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 στο χώρο του Φουαγιέ του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, ώρες 10:00 έως 14:00, από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, Εθελοντική Αιμοδοσία.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Εξελέγησαν χθες τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για την επόμενη...
Σήμερα η νέα δημοτική αρχή, δήμαρχος Αλέξης Κολιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς και ο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...