Ημερίδα με θέμα «BrandValue |Ψηφιακά Εργαλεία Μάρκετινγκ» για ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις,

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Ρόδος 02/04/24

 

Θέμα: Η  ΕΠΟΤ Tourism Think Tank πραγματοποιεί Ημερίδα με θέμα «BrandValue |Ψηφιακά Εργαλεία Μάρκετινγκ» γιαξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις, το Σάββατο 13Απριλίου 2024, στη Ρόδο, με συν-διοργανωτή το ΙΕΚ Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου, στο ΘΕΡΜΑΙ.

 

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ οργανώνει την Ημερίδα «BrandValue|Ψηφιακά Εργαλεία Μάρκετινγκ»  για ξενοδοχεία, τουριστικές επιχειρήσεις και σπουδαστές των τουριστικών σχολών, το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, στη Ρόδο, στο ΙΕΚ Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου στο χώρο της Σχολής στο ΘΕΡΜΑΙ. Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων και είναι ανοικτή για το κοινό στο πλαίσιο της προσφοράς εκπαιδευτικής εμπειρίας από τον ΕΠΟΤ. Συν-διοργανωτής είναι το ΙΕΚ Τουρισμού του οποίου οι σπουδαστές θα το παρακολουθήσουν επίσης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 4ώρες, από τις 10.00 έως τις 14.00. Προσέλευση στις 09.30. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με ηλεκτρονικές εγγραφές στον δεσμό: https://forms.gle/TK7kC1LKjVogyZ4M8, έως την Πέμπτη 11/04/24.

Εισηγητές είναι τα εκλεκτά μέλη της ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο: Ξένη Αναστασία Τοανόγλου, MarketingManagerSheratonRhodesResort και ο Γιώργος Σκιαδόπουλος eCommerceCategoryManagerSkroutz.

 Απευθύνεται σε στελέχη και ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, τουριστικών επιχειρήσεων, σε νέους επαγγελματίες που αναπτύσσουν την επιχείρησή τους με τα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ και σε σπουδαστές τουριστικών σχολών. Η ατζέντα της Ημερίδας περιλαμβάνει τις θεματικές:

  • Δημιουργώντας την ιδανική ιστοσελίδα
  • Branding&Positioning 
  • Μορφές επικοινωνίας εντυπώσεων επισκεπτών
  • Αναγνώριση και διαχείριση περιεχομένου UGC (UserGeneratedContent)
  • Τρόποι αξιοποίησης Feedback&UGC στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης
  • Newsletters
  • BestPractises& παραδείγματα στον κλάδο

 

Profile των εισηγητών:

ΗΞένηΑναστασίαΤοανόγλουείναιMarketing Manager στο Sheraton Rhodes Resort. ΑπόφοιτητουμεταπτυχιακούπρογράμματοςInternationalTourismManagementτουπανεπιστημίουOxfordBrookes, στηνΑγγλία. Με επαγγελματική πορεία που ξεκίνησε το 2017, έχει διατελέσει ProjectManager στην εταιρία οργάνωσης επαγγελματικών εκδηλώσεων BaxterStorey στο Λονδίνο με πελάτες όπως η MercedesBenz και η Hachette. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 2021, ξεκίνησε συνεργασία με το ξενοδοχείο SheratonRhodesResort, όπου κατέχει σήμερα την θέση MarketingManager, επικεντρώνοντας στη διαχείριση του ψηφιακού μάρκετινγκ και των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας και συνεισφέροντας στην ανάπτυξη και προβολή του καταλύματος σε διεθνές επίπεδο. Ταυτόχρονα, κατέχει τον τίτλο JuniorBusinessCouncilChair, στο νεανικό επιχειρηματικό συμβούλιο της εταιρίας για τα managed και francished ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Γιώργος Σκιαδόπουλος, κατάγεται από τη Ρόδο και εργάζεται ως eCommerceCategoryManager στην Skroutz. Τα τελευταία 10 χρόνια, έχει διατελέσει στέλεχος μεγάλων εταιριών σε θέσεις που αφορούν αμιγώς στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο & το DigitalMarketing, και για 2 χρόνια εργάστηκε ως DigitalMarketing&AnalyticsManager στο όμιλο των AtriumHotels&Resorts. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «InternationalTourismManagement» του Πανεπιστημίου Surrey& έχει διατελέσει εισηγητής σε αρκετά εκπαιδευτικά προγράμματα στον κλάδο του Τουρισμού.

Η ΕΠΟΤ Tourism Think Tank είναι ένας ανεξάρτητος, εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός, κοινωφελής οργανισμός που απαρτίζεται από επαγγελματίες, εμπειρογνώμονες και ακαδημαϊκούς και έχει ως αποστολή την διάχυση ιδεών και επιστημονικά τεκμηριωμένων θέσεων, προτάσεις και λύσεις σε θέματα που αφορούν τον κλάδο του τουρισμού και τη επικοινωνία και παρουσίαση τους σε περιφερειακό, εθνικό, διεθνές επίπεδο. Η «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ –  TOURISM THINK TANK»  (ΕΠΟΤ), προσεγγίζει τον τουρισμό ολιστικά με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη των κοινωνιών και επιχειρήσεων σε αρμονία με το περιβάλλον.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...