Ημερίδα και παραδοσιακό γλέντι αποδήμων Λερίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 10.08.2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο θεσμός –πλέον- της ημερίδας των αποδήμων στο συνεδριακό χώρο της Ιεράς Μητρόπολης ενώ το βράδυ στην Πλατεία Πλατάνου ακολούθησε Λέρικη βραδιά προς τιμή των αποδήμων.
Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου στο Συνεδριακό Κέντρο, παρουσία του Επισκόπου Στρατονικείας κ.κ. Στεφάνου, προσκεκλημένων και πλήθους κόσμου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους απόδημους.
Ο Δήμαρχος Λέρου στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την ημερίδα, τονίζοντας ότι από το 2011 με την ανάληψη των καθηκόντων του, προτεραιότητα ήταν η σύσφιξη με τους απόδημους οι οποίοι μεταξύ άλλων βοηθούν τον τόπο μας όποτε τους έχει ζητηθεί.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της ίδιας μέρας προς τιμήν των Αποδήμων, ο Δήμαρχος βράβευσε τον συμπατριώτη μας κ. Γκιουζέπο Σπύρο, για την προσφορά του στην κατασκευή νέου τμήματος επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο μας και τον κ. Σκόρδο Άγγελο για την κατάκτηση της 2ης θέσης συμμετέχοντας με την ομάδα μπάσκετ των εκπαιδευτήριων Λαμπίρη που φοιτά με αθλητική υποτροφία, εξασφαλίζοντας την εισαγωγή του στο τμήμα ΤΕΦΑΑ (γυμναστική ακαδημία).
Η Λέρικη βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό ενώ στους καλεσμένους προσφέρθηκε κρασί και εδέσματα από τον Δήμο Λέρου.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ

Κόλιας Μιχάλης

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...