Ημέρα κρίσιμων αποφάσεων στο ΠΑΣΟΚ

Τα αποθαρρυντικά ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων για το κόμμα, τα οικονομικά του Κινήματος αλλά και ο επανακαθορισμός της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί αναμένεται να κυριαρχήσουν στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρική Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Δημοσιεύματα και διαρροές αναφέρουν ότι πολλά είναι τα στελέχη που εκφράζουν έντονους προβληματισμούς για την πορεία του κόμματος με την Ιποκκράτους να εκτιμά ότι η παράταξη δέχεται μια πολύπλευρη επίθεση, η οποία δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Η συζήτηση θα πάει και στα οικονομικά του Κινήματος με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να έχει ήδη πει ότι μόλις το πόρισμα παραδοθεί στο ΠΑΣΟΚ θα μοιραστεί στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου.

Παράγοντες του κόμματος πάντως μιλώντας για την ΚΕ του Σαββατοκύριακου προϊδεάζουν για μια συνεδρίαση από την οποία μπορεί να μη λείψουν και οι εκπλήξεις ενώ κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το ΠΑΣΟΚ, ακόμη και αυτό της διάλυσής του προκειμένου να δημιουργηθεί ένας νέος φορέας που δεν θα κουβαλάει τα βάρη του παρελθόντος.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι το ΠΑΣΟΚ θα κλιμακώσει την αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση, με αιχμή μάλιστα το σχέδιο νόμου για το Αντιρατσιστικό, ενώ και με τη Δημοκρατική Αριστερά οι σχέσεις δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο την ώρα που στελέχη της Ιπποκράτους μιλούν μεταξύ τους για κρυφές συναντήσεις του Φ. Κουβέλη με ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, νιώθουν καθημερινά την πίεση του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Λαγκάρντ, καθώς, όπως λένε, αν και η Κουμουνδούρου ξέρει ότι δεν κερδίζει τίποτα, συντηρεί σκοπίμως το θέμα για να προκαλεί ζημιά στο ΠΑΣΟΚ. parapolitika

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...