Ζητείται αγάπη και μια αγκαλιά για τον Καλίστο από την Κάρπαθο, του Μανώλη Δημελλά

Είναι 12 μηνών, ζυγίζει 17 κιλά κι όλη μέρα ξεθεώνεται στο παιγνίδι.

Είναι ένας τυχερός αντάρτης! Έχει ενθουσιώδη χαρακτήρα, ώρες-ώρες γίνεται παλαβιάρης, ίσως και λιγάκι ανώριμος, όπως όλα τα μωρά της ηλικίας του. Μα είναι από τους τετράποδους αγγέλους, που ήρθαν στη γη για να κάνουν λίγο πιο υποφερτή την κυριαρχία του κόσμου από τα βίαια δίποδα.

Ο Καλίστο βρίσκεται σε ένα χωριό της Καρπάθου, τις Πυλές που φημίζονται για το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα. Από εκεί αγναντεύει το πέλαγος, ενώ περιμένει τους ανθρώπους του. Την οικογένεια που θα τον ερωτευτεί, που θα γίνουν οι παντοτινοί του σύντροφοι.

Αν μέσα στα μάτια του αναγνωρίσετε κάτι από τον εαυτό σας ή νοιώσετε έναν μικρό ηλεκτρισμό, κάπως σα να ναι κεραυνός, όπως οι ερωτευμένοι, τότε μη χάσετε ούτε μια στιγμή!

Επικοινωνήστε με την Μαρία Οικονομίδη, που τον φροντίζει προσωρινά, αλλά με πολύ αγάπη τους τελευταίους τρείς μήνες (https://www.facebook.com/maria.eco.58) και κερδίστε μόνιμη λατρεία, παντοτινή σχέση και εκπαίδευση από έναν Άγγελο!

Στην Κάρπαθο τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς δεν έχουν καμιά φροντίδα από τον Δήμο του νησιού, παρότι είναι ο μόνος υπεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο.

Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί και ικανοί φιλόζωοι, ντόπιοι αλλά και αρκετοί ξένοι επισκέπτες, που έχουν αναλάβει ρόλο και δίνουν έναν τόνο εξέλιξης στο νησί.

Ο χρόνος ζωής των σκυλιών είναι πολύ μικρότερος από τον δικό μας κι ο Καλίστο, που θα φτάσει περίπου τα 20 κιλά, είναι εμβολιασμένος και αδημονεί για τη μαμά και τον μπαμπά του.

Είναι γεννημένος για να γίνει διάσημος, άλλωστε δεν μπορεί να μη το βλέπετε και εσείς, είναι σούπερ μοντέλ.

Ακόμη το σκέφτεστε; Βιαστείτε! Ο Καλίστο σας περιμένει.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...