Ζηλιάρα σύζυγος «φύτεψε» ναρκωτικά στον σύντροφό της, για να τον εκδικηθεί…!

Της Άννας Σαρρή
Η αφόρητη ζήλεια που ένιωθε για το σύζυγό της οδήγησε μία Ροδίτισσα στην απόφαση με να τοποθετήσουν μαζί με μια φίλη της ένα ναρκωτικό χάπι «xanax» στο όχημά του. Στη συνέχεια ενημέρωσαν τους αστυνομικούς, προκειμένου ο σύζυγός της να βρεθεί κατηγορούμενος για την τέλεση του αδικήματος της χρήσης ναρκωτικών ουσιών!
Το ‘‘έργο’’ ωστόσο, που είχε στηθεί δεν άργησε να αποκαλυφθεί, και έτσι η ζηλιάρα σύζυγος κάθισε στο εδώλιο της κατηγορουμένης για την τέλεση του αδικήματος της ψευδής καταμήνυσης.
«Ό,τι έκανα, το έκανα από τη βλακεία μου κα πρόεδρε! Μου είχε πει ότι θα με άφηνε και εγώ δεν το άντεχα. Ζήλευα, τον ζήλευα αρρωστημένα», εξήγησε, στο πλαίσιο της απολογίας της, η κατηγορούμενη, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον εαυτό της και «ολίγον, ζώον!». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο σύντροφός της, γνωστός από τη συμμετοχή του σε reality show, ο οποίος εξήγησε ότι τα έχουν βρει και μένουν ξανά μαζί. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι προσπάθησε να τον εμπλέξει, διότι τον ζήλευε αφόρητα! Μάλιστα, κατέληξε λέγοντας ότι έχει κάνει πάνω από πέντε γάμους...!
Με την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας ο Εισαγγελέας της έδρας, Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, πρότεινε την αθώωση της κατηγορουμένης λόγω αμφιβολιών, πρόταση με την οποία ταυτίστηκε και το προεδρείο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων.

ΠΗΓΗ: εφημερίδα Πρόοδος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Με φωτογραφίες εξαιρετικές, όπως πάντα,  ο Βασίλης Καυμένακης απεικονίζει δυστυχώς την...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...