Ζήγρας για Ακη: Ανοιξε μπροστά μου βαλίτσα με 80 εκατ. δραχμές

«Καίει» τον Ακη Τσοχατζόπουλο για άλλη μια φορά ο εξάδελφος και συγκατηγορούμενος του Νικόλαος Ζήγρας. Σήμερα κατέθεσε για το μαύρο χρήμα που ο πρώην υπουργός φέρεται να «δέχτηκε» από μίζες για την υπογραφή εξοπλιστικών προγραμμάτων. Και ήταν «αποκαλυπτικός».

Λαμβάνοντας το λόγο στη σημερινή 12η συνεδρίαση του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο Νικόλαος Ζήγρας είπε ότι ήταν ο ίδιος που μετέφερε στον πρώην υπουργό βαλίτσα με χρήματα. Είπε πως παρέλαβε τη βαλίτσα από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη, προκειμένου να αγοραστεί το ακίνητο της Δεινοκράτους (σ.σ.: το σπίτι της Αρετής Τσοχατζοπούλου στο Κολωνάκι).

«Σε μένα παραδόθηκε η βαλίτσα από τον Μιχαηλίδη και την πήγα στον Τσοχατζόπουλο», είπε ο κατηγορούμενος. «Ανοίξατε την βαλίτσα; Είδατε ότι έχει μέσα μετρητά», ρώτησε ο πρόεδρος του δικαστηρίου. «Ο Τσοχατζόπουλος την άνοιξε μπροστά μου και είχε μέσα γύρω στα 80 εκατ. δραχμές», απάντησε ο Ζήγρας.

Παράλληλα ο Νικόλαος Ζήγρας δήλωσε στο δικαστήριο πώς δεν είχε σχέσεις με την κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου στην οποία πέρασε τελικά το ακίνητο της Δεινοκράτους, αλλά ούτε και με τη Βίκυ Σταμάτη, σύζυγο του Άκη που σήμερα ήταν παρούσα στο δικαστήριο. Να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις του Ζήγρα στο δικαστήριο προκάλεσαν την παρατήρηση του προέδρου της έδρας Χρήστου Κατσιάνη. «Δηλαδή τώρα μας δίνετε την απολογία σας με δόσεις;», είπε απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο.

Πηγή: Ζήγρας για Ακη: Ανοιξε μπροστά μου βαλίτσα με 80 εκατ. δραχμές | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/108218#ixzz2UrsXS3tD

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Δημήτρης Γάκης:  Εμείς σήμερα με ποιον να συζητούμε;           ...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...