Εχασε τη ζωή του σε τροχαίο, ο Αλέξανδρος Τζαφέρης, ποδοσφαιριστής του Φοίβου της Κρεμαστής

Κάτω από αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους ένα ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ πρόσωπο

 στην κοινωνία της Ρόδου έφυγε από κοντά μας! Έχασε την ζωή του σε τροχαίο κι αυτός! Ο ποδοσφαιριστής του Φοίβου Αλέξανδρος Τζαφέρης είχε ραντεβού, και δεν μας το είπε, με τον Φίλιππα! Έκλεισε το ραντεβού έναν χρόνο μετά που έφυγε από κοντά μας και ο Φίλιππας!
Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 28 Απριλίου 2014, το μάθαμε και αρχίσαμε τα τηλέφωνα  να μάθουμε αν είναι αλήθεια ή όχι! Τελικά ήταν αλήθεια! Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί ξεφώνισαν το... όχι ρε!!! Γιατί Θεέ μου???
Φίλος, καλός άνθρωπος και οικογενειάρχης, πατέρας δύο πανέμορφων παιδιών! Και η ειρωνεία? Σήμερα έχει γεννέθλια η σύζυγός του!!!

Τον τελευταίο καιρό ήταν προπονητής σε μικρά παιδιά! Εκεί τον γνωρίσαμε περισσότερο! Σε θέματα που είχε να κάνει με μικρά παιδιά, σε θέματα άθλησης και παιδείας! Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε! Αθηνά, πρόλαβα να του πω πως τον αγαπώ!!!
Χθες η δεύτερη οικογένεια του, ο Φοίβος, έτσι την αποκάλεσε, έχασε και θεώρησε καλό να γράψει λίγα λόγια στη σελίδα του:
"Euxaristw olous simerisate gia na eimaste autoi pou imastan.... Apo simera theto ton eauto mou ektos tis deuteris oikogenias mou... Euxaristw olous sumpaixtes,paragontes kai filathlous tou foivou... O kuklos mou ekleise stin omada... Sas euxarisyw olous apo ta vathoi tis kardias mou... Kamia omada den tha zhsei tipota apo auta pou exw zhsei... Koraks Raven Club koraks club EUXARISTW"
Στο καλό ρε όμορφε. Ειλικρινά χαίρομαι γιατί πρόλαβα να σου πω εν ζωή ότι είσαι καλός φίλος και σ΄ αγαπώ!
Ν.Α.

rodosinfonews

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...