Εφημερίδα Ημερησία: "Φαβορί ο Φ. Χατζηδιάκος"

Ως φαβορί παρουσιάζει σημερινό δημοσίευμα της "Ημερησίας" τον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Ως φαβορί στον δήμο Ρόδου προβάλλει ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Φ. Χατζηδιάκος. Στα συν της υποψήφιότητάς του εκτιμάται ότι είναι το γεγονός πως στο ψηφοδέλτιό του έχει συμπεριλάβει σχεδόν το σύνολο των δημοτικών συμβούλων του νυν δημάρχου Στ. Κουσουρνά, ο οποίος δεν θα ξανακατέβει, ενώ έχει προσεγγίσει και στελέχη της ΝΔ. Η ΝΔ πάλι κατέρχεται διχοτομημένη.

Τον δημαρχιακό θώκο θα διεκδικήσουν τόσο ο Στρ. Καρίκης, εν ενεργεία αντιδήμαρχος και υποψήφιος της ΝΔ στις τελευταίες εθνικές εκλογές, καθώς και ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Χ. Χατζηευθυμίου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες καταβάλλεται προσπάθεια ώστε έστω και την τελευταία στιγμή να υποχωρήσει ένας εκ των δύο για να αυξηθούν οι πιθανότητες για αυτόν που θα παραμείνει στην κούρσα. Στη στήριξη του Γιώργου Υψηλάντη, ανθρώπου που έχει "προυπηρεσία" στην τοπική αυτοδιοίκηση, κατέληξε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διεκδικήσει τον δήμο του νησιού."

ΠΗΓΗ: εφημερίδα Πρόοδος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...